Έκτακτο: «Σφαγή» στον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 09:47 Έκτακτο: «Σφαγή» στον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας

Απίστευτα πράγματα στον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας - Τίναξαν στον αέρα τις εκλογές για τις "καρέκλες".

Την ίδια ώρα που ο εμπορικός κόσμος της πόλης, μέσα στην κρίση, είχε την ελπίδα ότι κάτι καινούργιο μπορεί να ξεκινήσει για να δώσει μια ώθηση στην τοπική αγορά, το νεοεκλεγέν 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο, δεν κατάφερε να συγκροτηθεί σε σώμα με αποτέλεσμα να τιναχτούν στον αέρα οι εκλογές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αν και ουσιαστικά στις εκλογές δεν υπήρξαν αντίπαλες παρατάξεις, αφου όλοι κατέβηκαν με ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, τελικά όταν ήρθε η ώρα να συγκροτηθεί σε σώμα το Δ.Σ., υπήρξαν διαφωνίες για τις θέσεις, εκτός από αυτή του προέδρου η οποία είχε προαποφασιστεί.

Μετά από ένα διήμερο έντονου παρασκηνίου και διαφωνιών, δεν κατάφεραν να τα βρουν μεταξύ τους, και αργά χθες βράδυ ο επικεφαλής του του "Λαμία #giatontopomas" και τα ιδρυτικά μέλη, αποσύρθηκαν από την διαδικασία συγκρότησης διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου.

Διαβάστε την ανακοινωση:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας την 10η Σεπτεμβρίου 2020, είμαστε αναγκασμένοι να αποσύρουμε τα ιδρυτικά μέλη του Λαμία #giatontopomas. 

Δώδεκα (12) εκλεγμένα μέλη (τακτικά, αναπληρωματικά και σύσσωμη η Ελεγκτική Επιτροπή) από το σύνολο των είκοσι (20) αποσύρονται από την διαδικασία συγκρότησης διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου. 

Ο κώδικας αξιών μας, δεν μας επιτρέπει να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια και το όραμα μας για το καλύτερο αύριο του εμπορικού κόσμου. 

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους θερμά για την συμμετοχή σας που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ζητάμε ειλικρινά ΣΥΓΓΝΩΜΗ για την ταλαιπωρία που σας υποβάλαμε, αλλά θέλουμε να παραμείνουμε σταθεροί στις αξίες μας.

Η ανάγκη για ανιδιοτελή προσφορά δυστυχώς δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος.

Μένοντας πιστοί στις αξίες μας επιφυλασσόμεθα για το μέλλον.

Με τιμή
Τα παραιτηθέντα μέλη

1. Φλιώκας Παναγιώτης
2. Αγγελή Νάγια
3. Αγγέλης Ηλίας
4. Αραμπόπουλος Παναγιώτης
5. Δρούγας Χρήστος
6. Καταραχιάς Αθανάσιος
7. Κατσόγιαννος Απόστολος
8. Κουρέπη Χριστίνα
9. Κουτσούκος Χρήστος
10. Μυλωνάς Κωνσταντίνος
11. Παπανάγνου Ανδρέας
12. Σπηλιοπούλου Μαρία ( Μελίτα )

Υ.Γ.  Τα κάστρα πέφτουν εκ των έσω! »

Ηλίας Κεφαλάς: "Είναι γλυκιά η καρέκλα"

Ορμώμενος  από τις εύλογες απορίες του εμπορικού κόσμου της Λαμίας σχετικά με την παραίτηση των 12, εκλεγμένων και μη, φερόμενων ως ιδρυτικών μελών του συνδυασμού , έχω να δηλώσω τα εξής :

Ουδέποτε πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες του συλλόγου ώστε να γίνει η σχετική ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ ως ορίζει το καταστατικό ,ο νόμος και ως έπρεπε να πράξει ο πρώτος σε ψήφους.

Ουδεμία σχέση έχω σχετικά με τις φήμες περί υπόγειας και αντισυναδελφικής κίνησης για μη στήριξη του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Φλιώκα Παναγιώτη για τη θέση του Προέδρου του συλλόγου ,όπως δικαιωματικά και ηθικά πρέπει και προφορικά του είχα δηλώσει.

Η μη εκλογή ιδρυτικών μελών και η πίεση που του ασκήθηκε για ‘’ διορισμό ‘’ σε αξιωματικές θέσεις του συλλόγου και η επιβολή τους με μη δημοκρατικές διαδικασίες στα υπόλοιπα εκλεγμένα μέλη και η άρνηση αυτών τον εγκλώβισε και τον ώθησε στην κίνηση  παραίτησης.

Ευχαριστώ τον κ.Φλιώκα για την τιμή να με καλέσει να συμμετέχω στον συνδυασμό. Τον εμπιστεύτηκα και τον πίστεψα για ένα καλύτερο αύριο στο εμπορικό γίγνεσθαι της πόλης. Του δήλωσα ανεξαρτήτου εκλογής μου ότι θα είμαι ενεργός δίπλα στο συνδυασμό, αλλά ποτέ μου δεν θα δεχόμουνα να μου επιβληθεί μία άποψη χωρίς εγώ να το κρίνω σωστό ,όμως δέχτηκα πίεση και λάσπη εκ των υστέρων γι αυτό.

Θα συμφωνήσω με το υστερόγραφο της παραίτησης φίλε Παναγιώτη, τα κάστρα πέφτουν εκ των έσω, αλλά δεν πέφτουν από τους  ‘’ χωρικούς ‘’ . Πέφτουν από τους κόλακες , τους συμβούλους και τους αυλικούς του Βασιλιά….. Ο νοών νοείτω.

Υ.Γ  Είναι γλυκιά η καρέκλα ……

Με εκτίμηση
Κεφαλάς Ηλίας
Προσαρμοσμένη αναζήτηση