Έπιασαν τον «τσαντάκια» της Χαλκίδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 18:03 Έπιασαν τον «τσαντάκια» της Χαλκίδας

Εξιχνίασαν κλοπή από κατάστημα στην Ιστιαία…

Στα χέρια της Ομάδας ΔΙΑΣ και της Ασφάλειας Χαλκίδας έπεσε το απόγευμα της Τετάρτης (16/9), γνωστός στις αρχές άνδρας ο οποίος νωρίτερα το μεσημέρι είχε κλέψει τσαντάκι από γυναίκα.

Το τσαντάκι περιείχε χρηματικό ποσό, κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα. Το συγκεκριμένο τσαντάκι βρέθηκε και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς, με όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, πλην του χρηματικού ποσού, τα οποία αποδόθηκαν στη νόμιμο κάτοχό τους.

Τονίζουμε ξανά ότι, ο συλληφθείς έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Εξιχνίαση κλοπής από κατάστημα

Επίσης από το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, εξιχνιάσθηκε άμεσα κλοπή από εμπορικό κατάστημα, η οποία διαπράχθηκε από μεσημβρινές ώρες της 14 έως πρωινές ώρες της 15-09-2020, στην Ιστιαία Ευβοίας.

Ειδικότερα, παραβιάστηκε παράθυρο του ανωτέρω καταστήματος και αφαιρέθηκαν από το εσωτερικό του ηλεκτρικά εργαλεία, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, τραπεζική κάρτα και μικρό χρηματικό ποσό.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός Έλληνα υπηκόου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Μετά από διενέργεια νομότυπης έρευνας το απόγευμα της Τετάρτης (16/9), βρέθηκαν σε εξωτερικό χώρο οικίας του ανωτέρω και κατασχέθηκαν, μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση