Θύμιος Καραΐσκος: «Πάνω απ' όλα η ασφάλεια των δημοτών» - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 15:22 Θύμιος Καραΐσκος: «Πάνω απ' όλα η ασφάλεια των δημοτών» - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τα Λουτρά Υπάτης που πλημμύρισαν από την πρωινή ισχυρή βροχόπτωση στην περιοχή - Έκλεισε ο δρόμος Λαμίας - Καρπενησίου στο ύψος του Σταυρού.

Οι δρόμοι στα Λουτρά Υπάτης έγιναν ποτάμια και τα νερά μπήκαν σε σπίτια, καταστήματα και ξενοδοχεία. Χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών από το κλιμάκιο του Αργυροχωρίου για να απεγκλωβίσουν τα μικρά παιδιά από το Δημοτικό και το Νηπιαγωγείο. Ευτυχώς δεν κινδύνεψαν.

Στην περιοχή έσπευσε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος ο οποίος σε συνεργασία με τον επικεφαλης των πυροσβεστικών δυνάμεων συντόνισαν την όλη επιχείρηση των παρεμβάσεων, όπου υπήρχαν προβλήματα.

«Η κατάσταση είναι δύσκολη. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ασφάλεια των δημοτών. Να μην κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές. Είμαστε εδώ και δίνουμε τη μάχη. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις γιατι τις επόμενες ώρες έρχονται ακόμη πιο έντονα καιρικά φαινόμενα....», ειπε στο LamiaReport ο Δήμαρχος Λαμιέων.

Δείτε το βίντεο:

Από τις ισχυρές βροχοπτώσεις υπάρχουν προβλήματα, στο Λιανοκλάδι, στα Στύρφακα, στο Ζηλευτό, το Παλιούρι και σε πολλά τμήματα του δρόμου Λαμίας - Καρπενησίου, ο οποίος έκλεισε στο ύψος του Σταυρού, μετά από εντολή της Τροχαίας.

Το Κέντρο Επιχειρήσεων της ΠΥ στη Λαμία, έχει λάβει κλήσεις για εγκλωβισμένα άτομα στις παραπάνω περιοχές, ενώ περισσότερες από 20 αντλήσεις έχουν γίνει στα Λουτρά Υπάτης.

Δείτε φωτογραφίες.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση