Τι ισχύει στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 00:52 Τι ισχύει στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας

Σύμφωνα με τα ενημερωτικά δελτία των ΓΕΔ Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας υπάρχουν σε ισχύ οι παρακάτω απαγορεύσεις στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο:

Γ.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας:

Ώρα 00:40’ (19-09-2020), Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω έντονης βροχόπτωσης στην Παλαιά Εθνική Οδό Λαμίας - Βόλου αό την 8η έως τη 17η Χ/Θ, στην επαρχιακή οδό Αχινού - Κουβέλας και στη Λαμία από το Νοσοκομείο Λαμίας ως το Συνοικισμό Ευρυτάνων (ήρθη η απαγόρευση στην οδό Στυλίδος από την Ξηριώτισσα έως την Αγία Παρασκευή).

ώρα 23:50, Ενημέρωση Διακοπή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας των οχημάτων, στις Επαρχιακές Οδούς Αγράφων - Βραγγιάνων και Αγράφων – Tροβάτο του Δήμου Αγράφων Ευρυτανίας, λόγω έντονης βροχόπτωσης, προηγηθείσας κατολίσθησης και φερτών υλών στο οδόστρωμα.

ώρα 21:50, Διακοπή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας των οχημάτων, στην Επαρχιακή Οδό από Δ.Δ. Σταυρού έως Δ.Δ. Κωσταλεξίου του Δήμου Λαμιέων Φθιώτιδας, λόγω έντονης βροχόπτωσης και ύπαρξης μεγάλου όγκου υδάτων στο οδόστρωμα.

ώρα 21:30, Ενημέρωση Γ.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας: Διακοπή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας των οχημάτων, από Τ.Κ. Τρίλοφου έως Τ.Κ. Αγίου Στεφάνου Δομοκού Φθιώτιδας, λόγω έντονης βροχόπτωσης και ύπαρξης μεγάλου όγκου υδάτων στο οδόστρωμα.

Επίσης:

στην Εθνική Οδό Λαμίας – Καρπενησίου, από την 12η έως την 27η χ/θ,

στην Επαρχιακή Οδό Λουτρών Υπάτης – Μεξιατών Φθιώτιδας, από την 1η έως την 3η χ/θ,

από την Τοπική Κοινότητα Κορομηλιάς Δομοκού Φθιώτιδας, έως την 34η χ/θ της Ε65.

Γ.Ε.Δ. Θεσσαλίας:

ώρα 00:26 (19-09-2020), Ενημέρωση Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στη χ/θ 100 της Παλαιάς Εθνικής Οδού (Π.Ε.Ο.) Λαμίας – Βόλου (γέφυρα Χολορέματος Αλμυρού) λόγω δυσμενών καιρικών φαινομένων (έντονη βροχόπτωση και μεγάλος όγκος υδάτων)

ώρα 22:20 (18-09-2020), Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης, στην 286 χ/θ του αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε., ρεύμα προς Αθήνα, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται σε μία λωρίδα. Λόγω της συσσώρευσης υδάτων στο σημείο, παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν τις οδηγίες των αστυνομικών δυνάμεων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση