Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Με λεωφορείο η σύνδεση Λιανοκλάδι - Λάρισα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 11:57 ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Με λεωφορείο η σύνδεση Λιανοκλάδι - Λάρισα (φωτογραφία αρχείου)

Άγνωστο πότε θα αποκατασταθεί το δίκτυο…

Με σημερινή ανακοίνωση η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι η σιδηροδρομική υποδομή έχει υποστεί σοβαρές ζημίες λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονται στην κεντρική Στερεά και Θεσσαλία, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

 Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή συνεργείο του διαχειριστή υποδομών ΟΣΕ, εγκλωβίστηκε στη σήραγγα πάνω από τη Στύρφακα και χρειάστηκε η επέμβαση της 7ης ΕΜΑΚ για να απεγκλωβιστούν. Προς το παρόν δεν ευπάρχει χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης  και παραμένει εν ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας σε τμήμα του σιδηροδρομικού δικτύου, η οποία εδόθη προφορικά αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενεργοποιεί λεωφοριακή σύνδεση μεταξύ Λιανοκλαδίου και Λάρισας, παρακάμπτοντας τα απροσπέλαστα  σημεία της υποδομής.

«Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ζητά συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία, και θα ενημερώσει με νεότερη ανακοίνωση για την πορεία ομαλοποίησης της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας», καταλήγει η ανακοίνωση.