Το «Ευχαριστώ» από καρδιάς του Δημάρχου Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 08:27 Το «Ευχαριστώ» από καρδιάς του Δημάρχου Λαμιέων

Αυτοψία σε όλες τις πληγείσες περιοχές έκανε πάλι χθες ο Θύμιος Καραΐσκος.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων, μαζί με συνεργάτες του και τις επιτροπές που θα καταγράψουν τις ζημιές από την κακοκαιρία, βρέθηκε στις περιοχές που επλήγησαν.

Εκεί ήταν και τα μηχανήματα του Δήμου, της ΔΕΥΑΛ, αλλά και της Περιφέρειας για να μπορέσουν να κανουν τις παρεμβάσεις που χρειάζονται ώστε να απομακρυνθούν λάσπες, χώματα και φερτές ύλες, που κατέβασαν οι χείμαρροι μέσα στα χωριά.

Δείτε βίντεο:

Ο Δήμαρχος μίλησε ξανά με τους δημότες που επλήγησαν και τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα είναι συνεχώς δίπλα τους για όποια βοήθεια χρειαστούν, μέχρι να αποκατασταθούν πλήρως οι ζημιές και να αποζημιωθούν.

Επίσης ο Θύμιος Καραΐσκος αισθάνθηκε την ανάγκη να πει ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» από καρδιάς, στους ανθρώπους του Δήμου, της ΔΕΥΑΛ και τους συνεργάτες του, που βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο σε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση.

Δείτε τι έγραψε σε ανάρτησή του για όλους εκείνους που βοήθησαν αυτές πολύ δύσκολες ημέρες.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, στους ανθρώπους του Δήμου μας και της ΔΕΥΑΛ, για την υπεράνθρωπη προσπάθεια τους τις τελευταίες κρίσιμες ημέρες της εξέλιξης των ακραίων καιρικών φαινομένων, δεν είναι αρκετό !
-
ΣΥΓΧΑΙΡΩ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ μέρους όλων μας, κάθε έναν από τους συνεργάτες μας, που για ακόμη μία φορά υπερέβαλαν και υπερβάλουν εαυτό, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως αγαπούν τη δουλειά τους, νοιάζονται για τον τόπο και τους δημότες μας και φροντίζουν το Δήμο λογίζοντας τον, ως το σπίτι όλων μας.
-
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ !


 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση