Συγκλονίζει ο αδελφός της αγνοούμενης φαρμακοποιού στην Καρδίτσα (video)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 09:02 Συγκλονίζει ο αδελφός της αγνοούμενης φαρμακοποιού στην Καρδίτσα (video)

«Η αδερφή μου βρέθηκε σε μια ανοιχτή γέφυρα που την οδήγησε στο γκρεμό...».

Δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 43χρονης φαρμακοποιού που αγνοείται στο Μουζάκι Καρδίτσας από την Παρασκευή.

Το αυτοκίνητό της παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού Πάμισου στο Μουζάκι Καρδίτσας. Βρέθηκε λίγες ώρες μετά, όχι όμως και η ίδια…

Ο αδερφός και ο ξάδερφός της, μαζί με τους άνδρες της ΕΜΑΚ και της πυροσβεστικής βοηθούν στην προσπάθεια που γίνεται για τον εντοπισμό της κοπέλας. Μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας δεν έχουν κάποιο καλό νέο, όμως δεν χάνουν την ελπίδα τους.

«Τόνοι νερού, φέρανε τόνους φερτών υλικών, λάσπη, βράχια που έχουν ξαναδιαμορφώσει το τοπίο. Το μόνο που ζητάμε είναι αν υπάρχει κάποιο ειδικό μηχάνημα. Να βάλουμε σκύλους, drones με θερμικές κάμερες. Η συζήτηση να επικεντρωθεί στο να βρεθεί η Ευδοκία», είπε στο LiveNews με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Άρης Πλακιάς αδερφός αγνοούμενης.

«Δεν μπορώ να κάνω υποθέσεις. Το μόνο δεδομένο που έχουμε είναι ότι βρέθηκε σε μια ανοιχτή γέφυρα που την οδήγησαν στο κενό. Εκείνη τη νύχτα έβρεχε καταρρακτωδώς και δεν υπήρχε ρεύμα.

Η αδερφή μου παρέμεινε ως αργά στο φαρμακείο για να παραλάβει κάποια φάρμακα από την Καρδίτσα, κι ακολούθησε την ίδια διαδρομή που κάνει όπως πάντα.  Δεν υπήρχε ενημέρωση γιατί δεν υπήρχε ρεύμα. Το αυτοκίνητο πάνω στη γέφυρα, ο οποιοσδήποτε δεν θα αντιλαμβανόταν αν κάποιος της κάνει σήματα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δείτε το βίντεο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση