Από 23 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για τις 11 μόνιμες θέσεις Ιατρών στο Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 08:18 Από 23 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για τις 11 μόνιμες θέσεις Ιατρών στο Νοσοκομείο Λαμίας

7 θέσεις για την ΜΕΘ…

Αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ από το Υπουργείο Υγείας η έγκριση για την προκήρυξη 400 επί θητεία θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ. των Νοσοκομείων και Γενικών Νοσοκομείων-Κέντρων Υγείας της χώρας.

Από αυτές οι 40 είναι στην 5η ΥΠΕ εκ των οποίων οι 11 στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας όπως είχε γράψει από τέλη Αυγούστου το LamiaReport.

Ειδικότερα εγκρίθηκαν δέκα (10) θέσεις με το βαθμό του Επιμελητή Β’:

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ Ή ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ Ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ Ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ - ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ Ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ Ή ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ (ΜΕΘ) ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ (7 θέσεις)

ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ - ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ (1 θέση)

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ (1 θέση)

ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΙΚΟ /ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟ (1 θέση)

Και μία (1) θέση Διευθυντή ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 23/09/2020 ώρα 12.00 και λήγει στις 07/10/2020 ώρα 12.00

Οι αποφάσεις προκήρυξης των Νοσοκομείων και των Δ.Υ.Πε. για όλες τις παραπάνω θέσεις πρέπει να έχουν εκδοθεί, αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αποσταλεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., το αργότερο μέχρι και την 22/09/2020.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση της απόφασης προκήρυξης των ανωτέρω θέσεων είναι η μη δέσμευσή τους με οποιοδήποτε τρόπο. Στην απόφαση προκήρυξης οι υπό πλήρωση θέσεις αναφέρονται ανά ειδικότητα και βαθμό, όπως ακριβώς αναφέρονται στην παρούσα απόφαση έγκρισης.

Να σημειώσουμε τέλος ότι εκδόθηκε η προκήρυξη Σεπτεμβρίου για τις κενές και κενούμενες θέσεις μέχρι 28-02-2021, των Γενικών Νοσοκομείων - Κέντρων Υγείας, Κέντρων Υγείας, Πολυδύναμων Περιφερειακών Ιατρείων, Περιφερειακών Ιατρείων, Ειδικών Περιφερειακών Ιατρείων και Πλοίων για την κάλυψή τους από:

α. ιατρούς με τίτλο ειδικότητας Γενικής Ιατρικής,

β. ιατρούς υπόχρεους υπηρεσίας υπαίθρου και

γ. ιατρούς υπηρεσίας υπαίθρου επί θητεία

Για τα νοσηλευτικά ιδρύματα της Φθιώτιδας προκηρύχθηκαν 35 θέσεις.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση