Πέθανε η Λαμιώτισσα μητέρα της Μιμής Ντενίση

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 07:38 Πέθανε η Λαμιώτισσα μητέρα της Μιμής Ντενίση

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τη Μιμή Ντενίση, αφού έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη της μητέρα Μαρία, η οποία ήταν Λαμιώτισσα.

Για όσους δεν το γνωρίζουν η Μιμή Ντενίση γεννήθηκε στη Λαμία στις 15 Μαΐου του 1953. Το πατρικό της ήταν στην πλατεία Διάκου. Ο πατέρας της ήταν Θεσσαλός και η μητέρα της Λαμιώτισσα. Τα πρώτα παιδικά της χρόνια τα πέρασε στη Λαμία και σε ηλικία περίπου 5 ετών μετακόμισε στην Αθήνα. Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει...

«Ο μπαμπάς μου ήταν ήρωας πολέμου και έφτασε στον βαθμό του στρατηγού σε νεαρή ηλικία. Η καταγωγή του ήταν από τα Κανάλια, έξω από την Καρδίτσα, Θεσσαλός από οικογένεια καπνεμπόρων, με παιδικούς του φίλους τον Φλωράκη και τον Αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ, με τους οποίους συναντιόταν μέχρι το τέλος της ζωής τους. Η μαμά μου κατάγεται από μεγάλη αστική οικογένεια της Φθιώτιδας, με παραδόσεις και τρόπους της παλιάς εποχής. Το διπλανό σπίτι στο δικό τους στη Λαμία ήταν ενός φίλου του παππού μου, του κ. Κλάρα, που έστειλε τον γιο του να σπουδάσει στη Γαλλία και μετά έγινε ο Άρης Βελουχιώτης...»

Η συγκινητική ανάρτηση για το θάνατο της μητέρας της

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε τα δυσάρεστα νέα μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram και δέχτηκε τη συμπαράσταση των διαδικτυακών φίλων της. Η κηδεία της κυρίας Μαρίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη σε στενό οικογενειακό κύκλο.Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τη Μιμή Ντενίση, αφού έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη της μαμά. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε τα δυσάρεστα νέα μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram και δέχτηκε τη συμπαράσταση των διαδικτυακών φίλων της. Η κηδεία της κυρίας Μαρίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη σε στενό οικογενειακό κύκλο.

“Μια βδομαδα πριν λιαζοταν στην πλατεια του χωριου στα Καναλια. Στην πατριδα του αντρα της που τοσο αγαπησε. Χτες έφυγε από την ζωή… η μαμά μου… η μάνα μας… η γιαγιά μας!! Χωρίς προειδοποίηση!! Δεν ηταν ποτέ άρρωστη! Όμως η καρδια της την πρόδωσε!!!! Έφυγε όπως ήθελε όρθια γελαστή περιποιημένη τολμηρή!! Για μας το σοκ ειναι τεράστιο…

Της οφείλω τα πάντα!! Το γλυκό που έφτιαξε το Σαββατο ειναι ακόμα στο τραπέζι..!!
Η κηδεία της θα γινει την Πέμπτη σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Μακαρι να μπορούσα να σας έχω όλους κοντά μου να την αποχαιρετήσετε… ξέρω πόσοι πολλοί την αγαπούσαν!!Μια προσευχή από μακριά μου φτάνει!”, ήταν τα λόγια της Μιμής Ντενίση.

Δείτε παλαιότερες φωτογραφίες της Μιμής Ντενίση με τη μητέρα της Μαρία, από θεατρικές εξόδους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση