Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σύλληψη 33χρονου Λαμιώτη για ναρκωτικά και λαθραίο καπνό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 07:53 Σύλληψη 33χρονου Λαμιώτη για ναρκωτικά και λαθραίο καπνό

Κατασχέθηκαν κάνναβη, αδασμολόγητος καπνός και ζυγαριά ακριβείας…

Συνελήφθη λίγο μετά το 1 το μεσημέρι στο σπίτι του στη Λαμία, ένας 33χρονος, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και του τελωνειακού κώδικα.

Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, οι οποίοι αξιοποιώντας τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους, πραγματοποίησαν νομότυπη έρευνα στο σπίτι του.

Εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις (3) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 8,9 γραμμαρίων, αλλά και αδασμολόγητος καπνός περίπου 170,5 γραμμαρίων συσκευασμένος σε 2 νάιλον σακουλάκια.

Το γεγονός ότι οι αστυνομικοί κατάσχεσαν από το χώρο επίσης μια ζυγαριά ακριβείας, αλλά και πλήθος νάιλον συσκευασιών, που προσφέρονται για την συσκευασία ναρκωτικών ουσιών, στοιχειοθετεί και την κατηγορία της διακίνησης. Περισσότερα όμως θα κριθούν από την απολογία του 33χρονου στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Σύλληψη για ναρκωτικά στη Χαλκίδα

Ένας νεαρός άνδρας 20 ετών συνελήφθη τη Δευτέρα (21-09-2020) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στη κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.