Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παράταση στην προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τις θέσεις σε φορείς υγείας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 14:05 Παράταση στην προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τις θέσεις σε φορείς υγείας

Στο σύνολο της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας υπάρχουν 119 θέσεις και στις 4 κατηγορίες.

Από το ΑΣΕΠ ανακοινώθηκε εξαιτίας των προβλημάτων που προκάλεσε ο κυκλώνας “Ιανός” σε αρκετές περιοχές της χώρας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν δυσχέρειες στην πρόσβαση ενδιαφερόμενων υποψηφίων από τις περιοχές αυτές στο διαδίκτυο,  η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων των κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Προκήρυξη 6Κ/2020 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, χιλίων διακοσίων εννέα (1.209) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας, παρατείνεται μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου 2020.

Για τη Φθιώτιδα οι θέσεις είναι 11 όλες των ανωτέρω κατηγοριών, ενώ στο σύνολο στην 5η Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας υπάρχουν 119 θέσεις και στις 4 κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων των υποψηφίων της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης αρχίζει στις 23 Σεπτεμβρίου 2020 ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 8 Οκτωβρίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Οι υποψήφιοι της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης θα ενημερωθούν σχετικά για την εκκίνηση της υποβολής των αιτήσεών τους.

Επίσης από το ΑΣΕΠ γνωστοποιήθηκε ότι στο πλαίσιο λήψης μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 και κατ’ εφαρμογή της υπ’ αριθ. πρωτ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/126/16316/20-9-2020 Εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών, η εξυπηρέτηση του κοινού στην Κεντρική Υπηρεσία του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα) θα πραγματοποιείται, μέχρι και την 4η Οκτωβρίου 2020, τηλεφωνικά, ή μέσω e-mail ή και μέσω κατ’ ιδίαν συνάντησης, κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης με την αρμόδια Υπηρεσία του ΑΣΕΠ.

Δείτε και τον παρακάτω πίνακα: