Το «Ευχαριστώ» στους πυροσβέστες του ΠΚ Αργυροχωρίου Υπάτης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 09:42 Το «Ευχαριστώ» στους πυροσβέστες του ΠΚ Αργυροχωρίου Υπάτης

Για τη διάσωση των μικρών μαθητών στην κακοκαιρία της Παρασκευής (18/9).

«Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Λουτρών Υπάτης, ο Διευθυντής κος Σ.Π. Κυρίτσης και η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Λουτρών Υπάτης κα Λ. Δαμαστιώτη θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Φθιώτιδας και ιδιαίτερα το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αργυροχωρίου Υπάτης για την αμέριστη, άμεση και ουσιαστική βοήθεια που προσέφεραν για τον απεγκλωβισμό 80 και πλέον μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολικού συγκροτήματος κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας ΙΑΝΟΣ στις 18/9/2020

Κατά τη διάρκεια της έντονης βροχόπτωσης και καθώς το σχολείο ήταν απροσπέλαστο από γονείς, συνοδούς και λεωφορεία για την αποχώρηση των μαθητών-λόγω του χειμάρρου που δημιουργήθηκε-η Πυροσβεστική Υπηρεσία και οι πυροσβέστες του Κλιμακίου Αργυροχωρίουστην κυριολεξία μετέφεραν στην αγκαλιάτους μικρούς μαθητές μας τόσο του Νηπιαγωγείου όσο και του Δημοτικού αλλά και εκπαιδευτικούς που αδυνατούσαν να προσπελάσουν τον κλειστό από το νερό δρόμο. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους πυροσβέστες κ.κ.Γεωργακόπουλο Ευάγγελο, Πολυμερόπουλο Δημήτρη και Τσιότα Σπύρο, που ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερο ζήλο και επαγγελματισμό στη διευκόλυνση του μαθητικού δυναμικού των σχολείων μας, με ηρεμία, αποφασιστικότητα και άκρατο επαγγελματισμό σε τόσο σύντομο, μα καθοριστικής σημασίας, χρονικό διάστημα. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τις συνθήκες στις οποίες κληθήκαν να παρέμβουν.

Από καρδιάς σας ευχαριστούμε και πάλι και ευχόμαστε να είστε πάντα δυνατοί για τη συνέχιση του τόσο αξιέπαινου λειτουργήματός σας όπως είναι η διάσωση και προστασία ανθρώπινων ζωών σε δύσκολες, σαν αυτή που βιώσαμε όλοι εμείς, συνθήκες».

Σεραφείμ Παναγιώτης Κυρίτσης, Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Λουτρών Υπάτης.
Σύλλογος Διδασκόντων Δημοτικού Σχολείου Λουτρών Υπάτης.
Λίνα Δαμαστιώτη, Προϊσταμένη Νηπιαγωγείου Λουτρών Υπάτης.
Προσαρμοσμένη αναζήτηση