Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παραμένει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας ο Δήμος Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 20:41 Παραμένει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας ο Δήμος Λοκρών

Ακόμη δεν έχουν κλείσει οι πληγές του «Ζορμπά»…

Την παράταση κήρυξης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για ακόμη έξι (6) μήνες της Δημοτικής Ενότητας Αταλάντης, της Δημοτικής Ενότητας Μαλεσίνας -Θεολόγου, της Δημοτικής Ενότητας Δαφνουσίων και της Δημοτικής Ενότητας Οπουντίων του Δήμου Λοκρών, της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, αποφάσισε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου.

Όπως σημειώνει στις αποφάσεις του (24/9/20) εξακολουθούν να υφίστανται οι λόγοι κήρυξης και το έργο της διαχείρισης των συνεπειών από τις καταστροφές (πλημμύρες, κατολισθήσεις) που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν στις 29-09-2018 («Ζορμπάς») στις παραπάνω περιοχές.

Ισχύς της παράτασης μέχρι τις 30 Μαρτίου 2021.

Σημειώνουμε ότι με άλλη απόφασή του ο κ. Παπαγεωργίου δίνει την ίδια παράταση κήρυξης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας της Δημοτικής Ενότητας Κηρέως και της Δημοτικής Ενότητας Ελυμνίων του Δήμου Λίμνης-Μαντουδίου-Αγίας Άννας, της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας.