Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΠΑΣ Μαθητείας: Ανάρτηση οριστικών πινάκων για την πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 23:40 ΕΠΑΣ Μαθητείας: Ανάρτηση οριστικών πινάκων για την πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού

Αύξηση 36,5% στις αιτήσεις για τις 50 Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας του ΟΑΕΔ για το σχολικό έτος 2020-21…

Αναρτήθηκαν οι Οριστικοί Πίνακες Κατάταξης για την πρόσληψη έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου για τις 24 ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ των Περιφερειακών Διευθύνσεων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Κρήτης και Πελοποννήσου, για το σχολικό έτος 2020- 2021.

Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, θα αναρτηθούν οι Οριστικοί Πίνακες Κατάταξης για την πρόσληψη έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου για τις υπόλοιπες 26 ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ των Περιφερειακών Διευθύνσεων Αττικής & Νήσων και Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας.

Η διαδικασία υποβολής και αξιολόγησης των αιτήσεων των υποψηφίων, καθώς και η υποβολή ενστάσεων έγινε για πρώτη φορά μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Σημειώνεται επίσης ότι φέτος υπεβλήθησαν 5.967 αιτήσεις μαθητών και μαθητριών για εισαγωγή στις 50 Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας του ΟΑΕΔ για το σχολικό έτος 2020-21, σημειώνοντας αύξηση κατά 36,5% σε ετήσια βάση.

Οι 15 ειδικότητες που συγκέντρωσαν τον μεγαλύτερο αριθμό αιτήσεων ήταν οι εξής: