Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Εξακολουθούν τα προβλήματα στα δρομολόγια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 23:47 ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Εξακολουθούν τα προβλήματα στα δρομολόγια

Μπορεί να αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική σύνδεση Αθήνας - Θεσσαλονίκης, αυτό δε σημαίνει ότι λύθηκαν όλα τα προβλήματα που άφησε πίσω του ο κυκλώνας «Ιανός».

Έτσι, λόγω της κυκλοφορίας των αμαξοστοιχιών από μονή γραμμή στο τμήμα Λιανοκλάδι - Λάρισα, της κυκλοφορίας με diesel αντί ηλεκτράμαξας μεταξύ Λιανοκλαδίου - Παλαιοφαρσάλου και υποχρεωτικής βραδυπορίας σε τμήματα της γραμμής, πιθανόν να προκύπτουν καθυστερήσεις στα δρομολόγια του άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι,  ο ΣΣ Παλαιοφάρσαλος θα παραμείνει προσωρινά εκτός εμπορικής λειτουργίας, με αποτέλεσμα τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη - Παλαιοφάρσαλος να τερματίζουν στη Λάρισα.

Σε αναστολή κυκλοφορίας παραμένουν τα δρομολόγια στο Παλαιοφάρσαλος - Καλαμπάκα, Αθήνα - Καλαμπάκα, Θεσσαλονίκη - Καλαμπάκα καθώς και τα δρομολόγια στο τμήμα Λιανοκλάδι - Στυλίδα.

Τέλος, τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 1520 – 21 δεν διέρχονται των ΣΣ Μπράλου, Αμφίκλειας, Λιλαίας (παλαιά γραμμή), μέχρι νεοτέρας.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ζητά συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία, και θα ενημερώσει με νεότερη ανακοίνωση για την πορεία ομαλοποίησης της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας.