Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κορωνοϊός: «100 λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ με αναμμένες μηχανές για την Αθήνα»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 07:21 Κορωνοϊός: «100 λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ με αναμμένες μηχανές για την Αθήνα»

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Αστικών Συγκοινωνιών είναι έτοιμη να διαθέσει (100) εκατό Αστικά λεωφορεία για την πρωτεύουσα, ώστε να συνδράμει στο σοβαρό πρόβλημα του συνωστισμού που υπάρχει στις μετακινήσεις. λόγω κορωνοϊού.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Αστικών Συγκοινωνιών αντιλαμβανόμενη τις αυξημένες ανάγκες μεταφορικού έργου στην Αθήνα, λόγω των ειδικών συνθηκών της τρέχουσας περιόδου για αποφυγή του συνωστισμού και τήρηση αποστάσεων στα δημόσια μέσα μεταφοράς, δηλώνει, μετά και την ανακοίνωση του κ. Πρωθυπουργού κατά το χθεσινό διάγγελμά του για αύξηση του στόλου των λεωφορείων στην Αθήνα, ότι είναι σε θέση ετοιμότητας ώστε με απόλυτο επαγγελματισμό, επάρκεια και ποιότητα υπηρεσιών να συνδράμει στην κάλυψη των αναγκών αυτών.

Η Ομοσπονδία μας επιδιώκοντας να βοηθήσει στη δύσκολη αυτή συγκυρία, έχει ήδη γνωστοποιήσει στην Πολιτεία την πρόθεση και την ετοιμότητά της κάλυψης των αυξημένων αναγκών. Σύμφωνα, με σχετική επί του θέματος δήλωση του Γ.Γ. της Ομοσπονδίας, Μιχάλη Σακελλαρίου, η Πανελλαδική Ομοσπονδία Αστικών Συγκοινωνιών είναι σε θέση άμεσα, «εντός ωρών», να στείλει στην Αθήνα 100 αστικά λεωφορεία εξαιρετικής ποιότητας, χαμηλού δαπέδου, κλιματιζόμενα, με ράμπες εξυπηρέτησης ΑμΕΑ, των μελών της, αστικών ΚΤΕΛ της Ελλάδας, για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί».  

Για την Ομοσπονδία
 
Ο Πρόεδρος                                            Ο Γενικός Γραμματέας
Καλλέργος Βουλγαράκης                        Μιχάλης Σακελλαρίου