Λαμία: Δεν ήταν αδέσποτο το σκυλί που επιτέθηκε στον δικυκλιστή

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 07:30 Λαμία: Δεν ήταν αδέσποτο το σκυλί που επιτέθηκε στον δικυκλιστή

Στα Επείγοντα του νοσοκομείου κατέληξε την Κυριακή (27/9) ένας 38χρονος δικυκλιστής ο οποίος δέχτηκε αναίτια επίθεση από σκύλο στην περιοχή του Αγίου Λουκά.

Όπως ο ίδιος ο δικυκλιστής είπε στο LamiaReport την ώρα της επίθεσης βγήκε ένας κύριος από το σπίτι, μπροστά στο οποίο βρισκόταν τα σκυλιά, και ζήτησε συγνώμη. Ωστόσο στη συνέχεια όταν πήγε η αστυνομία, είπε ότι το σκυλί είναι αδέσποτο και ότι ανήκει στο Δήμο Λαμιέων.

Από την έρευνα που ακολούθησε τελικά προέκυψε ότι το σκυλί είναι υιοθετημένο, από την κυρία που τα μαζεύει στο γνωστό σημείο, όπου έχουν υπάρξει κι άλλα περιστατικά.

Σε επικοινωνία που είχαμε τόσο με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κώστα Μουστάκα, ο οποίος βρέθηκε και ο ίδιος στο σημείο της επίθεσης, όσο και τον 38χρονο δικυκλιστή που δέχτηκε την επίθεση, μας είπαν ότι το σκυλί είναι υιοθετημένο και όχι αδέσποτο.

Μάλιστα, πέρα από το ίδιο το θύμα, υπάρχει και μάρτυρας που το αναγνώρισε και διαβεβαίωσε ότι αυτό είναι το σκυλί της χθεσινής επίθεσης.

Όπως μας είχε πει από την πρώτη στιγμή ο 38χρονος έχει δοθεί εντολή στη δικηγόρο να προχωρήσει σε μήνυση κατά παντός υπεύθυνου για την επίθεση που δέχτηκε.

Δείτε φωτογραφίες από τις δαγκωματιές.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση