Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο συνδετήριο κλάδο Σχηματάρι - Χαλκίδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 22:14 Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο συνδετήριο κλάδο Σχηματάρι - Χαλκίδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο συνδετήριο κλάδο Σχηματάρι – Χαλκίδα, με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης.

Ειδικότερα, από την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 17 Οκτωβρίου,  θα ισχύει αποκλεισμός μακράς διάρκειας της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, για τα τελευταία 1200 μέτρα πριν τον Κόμβο Σχηματαρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, διάστημα κατά το οποίο η κυκλοφορία θα διεξάγεται από μια μόνο λωρίδα στον εν λόγω τμήμα.

Ο αποκλεισμός θα υλοποιείται κατά τις ημέρες από Τρίτη 07:00 έως και Σάββατο στις 18:00, ενώ κατά τις ημέρες Κυριακή και Δευτέρα  δεν θα υλοποιείται αποκλεισμός του οδοστρώματος.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση