Ο Σύριζα για το "άδεισμα" Σταϊκούρα στον Μηταράκη για τις Θερμοπύλες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 10:58 Ο Σύριζα για το "άδεισμα" Σταϊκούρα στον Μηταράκη για τις Θερμοπύλες

«Αν η κατάσταση δεν ήταν τραγική, η κυβέρνηση θα θύμιζε Δελφινάριο», λέει ο Σύριζα σε ανακοίνωσή του, για τις διαφωνίες στην κυβέρνηση, μεταξύ των οποίων και αυτή που αφορά στη δομή των Θερμοπυλών.

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού Υπουργικού Συμβουλίου, ο Χρήστος Σταϊκούρας εξέφρασε και επίσημα τη διαφωνία του για την επέκταση της προσφυγικής δομής στις Θερμοπύλες, χαρακτηρίζοντας εσφαλμένη την επιλογή του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, «για μια σειρά» από λόγους (δείτε εδώ αναλυτικά):

Η ανακοίνωση του Σύριζα:

«Την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης δήθεν έτριξε τα δόντια στους υπουργούς του για τις ευθύνες για το γενικευμένο κυβερνητικό μπάχαλο, η κα Κεραμέως χρεώνει το φιάσκο με τις μάσκες και τα κενά στα σχολεία σε όλους πλην του εαυτού της, ο κ. Σταϊκούρας βγάζει ανακοίνωση για την τοποθέτηση του στο υπουργικό συμβούλιο και την αντίθεση του στην προσφυγική δομή στην εκλογική του περιφέρεια καρφώνοντας τον κ. Μηταράκη και περί τους σαράντα βουλευτές της ΝΔ δεν επιτρέπουν στον κ. Μητσοτάκη να φέρει στη βουλή για ψήφιση τις συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία απειλώντας με καταψήφιση» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Αν η κατάσταση απόλυτου χάους δεν ήταν τραγική για τους πολίτες, η κυβέρνηση θα θύμιζε απλά Δελφινάριο».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση