Επιστρέφει ο Γιάννης Βλαχογιάννης στο τιμόνι του Εμπορικού Συλλόγου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2020 08:47 Επιστρέφει ο Γιάννης Βλαχογιάννης στο τιμόνι του Εμπορικού Συλλόγου

Ως προσωρινή διοίκηση μετά το αδιέξοδο με τα νέα μέλη…

Το Μονομελές Πρωτοδικείο έδωσε τελικά προσωρινή λύση στο αδιέξοδο με την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας.

Από τα μέλη που παρουσιάστηκαν στην πρόσκληση του δευτέρου σε ψήφους μέλους και διαπίστωσαν την αδυναμία συγκρότησης νέου ΔΣ, προχώρησαν οι διαδικασίες για ορισμό προσωρινής διοίκησης από το Πρωτοδικείο.

Τα παρακάτω 18 ονόματα όπου μεταξύ άλλων είναι και του τελευταίου προέδρου του συλλόγου Γιάννη Βλαχογιάννη, θα τρέξουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να λειτουργήσει ο σύλλογος μέχρι τις 7 Ιανουαρίου που έχει ορισθεί η συζήτηση ενώπιον του Μονομελούς. Τότε (όταν εκδοθεί απόφαση) θα προκύψει η νέα προσωρινή Διοίκηση, η οποία μεταξύ άλλων θα έχει και την ευθύνη να οδηγήσει τον Εμπορικό Σύλλογο σε εκλογές.

Τακτικά μέλη:

-Γιάννης Βλαχογιάννης

-Γιώργος Κατσίφας

-Γιώργος Στεργιανός

-Γιώργος Μπαλωμένος

-Δημήτρης Χρυσαφόπουλος

-Κωνσταντίνος Μαμπλέκος

-Δημήτρης Τσιρώνης

-Αργύρης Μπουλέρος

-Ιωάννης Βασιλείου

-Χρήστος Παρδάλης

-Μαρία Καρανάσιου

Αναπληρωματικά μέλη:

-Κωνσταντίνα Ντούβα

-Ιωάννης Νασιόπουλος

-Νικόλαος Γεωργίου

-Κωνσταντινος Κανέλλος

-Δημήτριος Μπριάννης

-Γεώργιος Χαλαστάνης

-Κωνσταντίνος Στόκας

Διαβάστε και το δελτίο τύπου που έδωσαν στη δημοσιότητα τα εφτά μέλη του ΕΣΛ που είχαν λάβει μέρος στην εκλογική διαδικασία του προηγούμενου μήνα, Παναγιώτης Αναστασίου, Ευάγγελος Δαμακόπουλος, Αθανάσιος Καρκάνης, Δημήτριος Κατσιγιάννης, Ηλίας Κεφαλάς του Ιωάννη, Θωμάς Κοσμάς και Παναγιώτα Τριανταφύλλου:

«Όπως επανειλημμένα έχουμε αναφέρει, με την υποβολή και μόνο της υποψηφιότητάς μας δεσμευτήκαμε ότι την επόμενη μέρα των εκλογών ο σύλλογός μας θα έχει νόμιμο και δημοκρατικά εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο. Δυστυχώς, με την μη αποδοχή της εκλογής τους από τους εννέα συναδέλφους μας (πέντε από τους οποίους είχαν εκλεγεί τακτικά μέλη και τέσσερα αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ.)  και την συνεπακόλουθη απόσυρσή τους από την καταστατική διαδικασία της συγκροτήσεως του ΔΣ, ο Εμπορικός Σύλλογος έμεινε χωρίς διοίκηση. Όπως δεσμευτήκαμε, προσφύγαμε άμεσα στο Πρωτοδικείο Λαμίας προκειμένου να διοριστεί το συντομότερο δυνατό προσωρινή διοίκηση και ο Σύλλογος να μην παραμένει χωρίς Διοικητικό Συμβούλιο και να συνεχίσει να λειτουργεί.

Σήμερα 2-10-2020 η Πρόεδρος Πρωτοδικών με προσωρινή διαταγή της, όρισε προσωρινή διοίκηση.

Οι παραπάνω συνάδελφοί μας με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο εμπορικό κόσμο της Λαμίας και με σε σεβασμό στην ιστορία του Συλλόγου μας, σε μια δύσκολη στιγμή γι’ αυτόν, αποδέχτηκαν την ανάληψη των προσωρινών καθηκόντων τους, ώστε να τον οδηγήσουν σε νέες αρχαιρεσίες μετά την έκδοση της οριστικής απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λαμίας».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση