Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Νέο κρούσμα κορωνοϊού σε ταξιτζή

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2020 08:24 Λαμία: Νέο κρούσμα κορωνοϊού σε ταξιτζή

Το θετικό είναι ότι δεν είχε πάει στη δουλειά του τις τελευταίες ημέρες - Γίνεται ιχνηλατηση - «Συστήνουμε ψύχραιμη διαχείριση και ασφάλεια», λέει η Ένωση Ραδιοταξί Λαμίας.

Συναγερμός στο Νοσοκομείο Λαμίας το απόγευμα του Σαββάτου (3/10) από περιστατικό covid-19 σε 65χρονο επαγγελματία αυτοκινητιστή.

Ο άνθρωπος ταλαιπωρούνταν τις 3-4 τελευταίες ημέρες από πυρετό και αποφάσισε να πάει στο Νοσοκομείο, όπου αμέσως λόγω των συμπτωμάτων, υπεβλήθη σε τεστ κορωνοϊού.

Πράγματι επιβεβαιώθηκε από το Μικροβιολογικό Τμήμα ότι ήταν θετικός στον sars-cov2 τον ιό που είναι υπεύθυνος για την ασθένεια covid-19 και αμέσως ειδοποιήθηκε η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας και του Δήμου Λαμιέων.

Λόγω των συμπτωμάτων ο 65χρονος εξετάζεται να νοσηλευτεί στο πέτρινο κτίριο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τις τελευταίες ημέρες που δεν αισθανόταν καλά, ο 65χρονος δεν δούλευε το ταξί του. Οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται στη διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών του και την τήρηση των πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ. 

Ανακοίνωση από τα Ραδιοταξί Λαμίας

«Καλησπέρα σημαντική ενημέρωση για το επιβατικό κοινό της Λαμίας
Συνάδελφος που βρέθηκε θετικός στον covid 19 νοσηλεύεται κ είναι καλά.Γινεται ιχνηλάτηση σε ευρύ κύκλο ανθρώπων που ήρθαν σ επαφή.
Συστήνουμε ψύχραιμη διαχείριση κ ασφαλεια».