Δράσεις ανθρωπιάς και εθελοντισμού από τη Λέσχη Εφέδρων Καταδρομέων Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2020 13:44 Δράσεις ανθρωπιάς και εθελοντισμού από τη Λέσχη Εφέδρων Καταδρομέων Στερεάς

Η Λέσχη Εφέδρων Καταδρομέων Ειδικών Δυνάμεων Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρδιτσιωτών Ν.Φθιώτιδας «Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», συγκέντρωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία παρέδωσαν στην Αντιδήμαρχο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, Βάσω Ξηροφώτου.

Μετέβησαν μάλιστα σε διάφορα χωριά του Νομού Καρδίτσας προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος των ζημιών που προκλήθηκε από την πρόσφατη κακοκαιρία μάλιστα αυτό το Σαββατοκύριακο 3-4/10/2020 ομάδα εθελοντών της Λέσχης μετέβη στο χωριό Αμάραντος του Νομού Καρδίτσας προκειμένου να παράσχει βοήθεια αποκαταστάσεως των ζημιών στους ηλικιωμένους κατοίκους του.

Δείτε φωτογραφίες:

Δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι τα μέλη της Λέσχης συμμετείχαν στις 23 και 30 Σεπτεμβρίου, στην εθελοντική αιμοδοσία του Νοσοκομείου Λαμίας.

Όπως αναφέρουν σε δελτίο τύπου, «οι ανάγκες για αίμα δεν σταματούν ποτέ και μάλιστα αυξάνονται λόγω μείωσης της καθιερωμένης προσφοράς αίματος. Τις τελευταίες εβδομάδες, παρατηρήθηκε στη χώρα μας αύξηση των κρουσμάτων της πανδημίας COVID-19, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στους ασθενείς που χρειάζεται να μεταγγιστούν. Θα πρέπει να τονιστεί ότι ο ελάχιστος χρόνος που διαρκεί η αιμοδοσία , δίνει την ίδια την ζωή, σε κάποιο συνάνθρωπο μας που το έχει ανάγκη .

Με αφορμή την εθελοντική αιμοδοσία, απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, για το μεγάλο δώρο ζωής που προσφέρουν στο συνάνθρωπο τους, αλλά και για τη στάση τους, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για το κοινωνικό σύνολο».

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση