Σε εκλογές οι Τρίτεκνοι Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020 11:20 Σε εκλογές οι Τρίτεκνοι Φθιώτιδας

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020…

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδιά Φθιώτιδος, θα διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη επταμελούς Δ.Σ., τριμελούς Ελεγκτικής Επιτροπής και εκπροσώπων για την Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών με τρία τέκνα Ελλάδος.

Η πρώτη ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών είναι η Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020, αλλά επειδή δεν προβλέπεται η ύπαρξη απαρτίας, έχει τεθεί ως τελική ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών την ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020 και ώρα 11:00 π.μ. έως 18:00 μ.μ.. στο χώρο του γραφείου του Συλλόγου, οδός ΚΥΠΡΟΥ 87, 1ος όροφος, (στο κτίριο της πρώην Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης).

Τα μέλη θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.

«Λόγω των ιδιαιτέρων υγειονομικών συνθηκών και σεβόμενοι την ανάγκη προστασίας της δημόσιας υγείας, δεν θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση αλλά θα διεξαχθούν μόνο οι εκλογές. Ο απολογισμός έργου του Δ. Σ. θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας και στα κοινωνικά δίκτυα και σε κάθε πρόσφορο ενημερωτικό μέσο. Ο οικονομικός απολογισμός και ο ισολογισμός καθώς και το πρακτικό οικονομικού ελέγχου της Ελεγκτικής Επιτροπής θα βρίσκονται στο γραφείο του Συλλόγου στην διάθεση όλων των μελών προς ενημέρωση ανά πάσα στιγμή», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι Τρίτεκνοι και ενημερώνουν τα μέλη που ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι, ότι μπορούν να θέσουν την υποψηφιότητά τους για το Δ. Σ. ή για την Ελεγκτική Επιτροπή ή ως εκπρόσωποι στην Ομοσπονδία συμπληρώνοντας την ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ στο γραφείο του Συλλόγου, τις ώρες και τις ημέρες λειτουργίας των γραφείων μέχρι και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου και ώρα 20.00.

Σημειώνεται ότι κατά την προσέλευση των μελών για την ψηφοφορία είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και η τήρηση των αποστάσεων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση