Οι πολιτοφύλακες του Γκλέτσου "έπιασαν" τους κλέφτες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015 09:25 Οι πολιτοφύλακες του Γκλέτσου "έπιασαν" τους κλέφτες (φώτο αρχείου)

Ο Δήμαρχος Στυλίδας είχε προειδοποιήσει...

«Ενημερώνουμε τους επίδοξους σαμποτέρ και κλέφτες, κυρίως αυτούς που κατά καιρούς «χτυπούν» γεωτρήσεις, ότι οργανωμένοι πολιτοφύλακες θα βρίσκονται σε όλο το Δήμο, να φυλάνε τα σημεία στόχους, γιατί για την συγκεκριμένη οικονομική κατάσταση, αν βγει μια γεώτρηση εκτός χρήσεως θα είναι αδύνατο να την επισκευάσουμε και θα είναι αδύνατο να ποτίσουμε....»

Κάποιοι φαίνεται πως δεν πήραν στα σοβαρά την προειδοποίηση ή δεν έμαθαν για την πολιτοφυλακή του Δήμου, που όλο το 24ωρο οργώνει τις περιοχές της ανατολικής Φθιώτιδας και προσπάθησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης να χτυπήσουν μια γεώτρηση.

Έγιναν όμως αντιληπτοί από τους πολιτοφύλακες του Δήμου, που άμεσα ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία έδρασε άμεσα και έπιασε στα πράσα τους κλέφτες.

Ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας στο LamiaReport είπε: «Θέλω να συγχαρώ τους πολιτοφύλακες του Δήμου και το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας καθώς και τους άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, γιατί απέτρεψαν κλοπή υλικών γεώτρησης και συνέλαβαν επ’ αυτοφόρω τους δράστες....Παρακαλώ τους δημότες, για οποιαδήποτε περίεργη κίνηση διαπιστώνουν, να ενημερώνουν αμέσως τον Δήμαρχο, τους αντιδημάρχους (Κ. Φούντας, Χ. Χασιώτης, Κ. Χριστοδούλου, Χ. Αχινιώτης και Ε. Ζαρογιάννης) και τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, οποιαδήποτε ώρα του εικοσιτετραώρου. Μόνο έτσι, αν ενδιαφερόμαστε όλοι, θα καταφέρουμε να προστατέψουμε τις γεωτρήσεις και τις περιουσίες των δημοτών μας...»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com