Φοβερή σύγκρουση οχημάτων τα ξημερώματα στη Λάρισα - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 08:20 Φοβερή σύγκρουση οχημάτων τα ξημερώματα στη Λάρισα - ΦΩΤΟ

Από τύχη δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός...

Τροχαίο ατύχημα, το οποίο ευτυχώς δεν είχε τραυματίες λόγω και του προχωρημένου της ώρας, καταγράφηκε λίγο πριν τις 3:00' τα ξημερώματα προς Πέμπτη στη Λάρισα.

Όλα έγιναν επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, στη διασταύρωση με την οδό Πίνδου, μετά το φανάρι στο ύψος της οδού Υψηλάντου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το κόκκινο αυτοκίνητο έφυγε εκτός πορείας – υπάρχει αναφορά, η οποία προφανώς και εξετάζεται, ότι αυτό συνέβη λόγω του ότι προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο, το οποίο προσπέρασε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε από το σημείο – και έπεσε επάνω σε σταθμευμένο όχημα, όπως επίσης και σε ένα σταθμευμένο μηχανάκι.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και ο ήχος της προκάλεσε αναστάτωση στην ευρύτερη περιοχή. Το σταθμευμένο όχημα μετακινήθηκε και έπεσε επάνω σε ταμπέλα stop, ενώ πλησίασε την πρόσοψη παρακείμενου καφέ.

Σύμφωνα με το larissanet.gr υπάρχει αναφορά πως λίγα λεπτά πριν είχε περάσει από το σημείο παρέα νεαρών ατόμων. Παράλληλα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό, καθώς λίγο πριν είχε αρχίσει να βρέχει.

Στο σημείο μετέβη η Τροχαία, ενώ ο οδηγός του κόκκινου οχήματος παρά το γεγονός ότι ήταν σοκαρισμένος, δεν τραυματίστηκε.

Δείτε φωτογραφίες...

Προσαρμοσμένη αναζήτηση