Σε περιοχή των Καμένων Βούρλων ξεκινούν οι έρευνες για τη σορό του Μάριου Παπαγεωργίου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 16:14 Σε περιοχή των Καμένων Βούρλων ξεκινούν οι έρευνες για τη σορό του Μάριου Παπαγεωργίου

Τι αποκάλυψε ο Καναδός ερευνητής για το μέρος που πέταξαν και έκαψαν το πτώμα του άτυχου νέου οι δολοφόνοι - απαγωγείς του…

Στην κάμερα της εκπομπής του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ο Καναδός ερευνητής που έχει αναλάβει να ξεδιπλώσει το κουβάρι της απαγωγής και της άγριας δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε, οι απαγωγείς έδρασαν σε δύο ομάδες, που φαίνεται ότι ήταν και το μεγάλο τους λάθος. Το έγκλημα ήταν προμελετημένο. Εκτέλεσαν τον νεαρό στα Βίλια και με ένα κόκκινο βαν το μετέφεραν στις 28 Αυγούστου σε περιοχή έξω από τα Καμένα Βούρλα για να το εξαφανίσουν. «Αυτή τη στιγμή πλησιάζουμε να εντοπίσουμε την ακριβή θέση…», είπε στην κάμερα ο Καναδός ερευνητής.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

 

 

 

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Ιούνιο 11 μήνες μετά την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη που είχε δώσει πολλά στοιχεία για την στυγερή δολοφονία του άτυχου νέου, έφτασε στο Λογγό του Αγίου Κωνσταντίνου του Δήμου Καμένων Βούρλων όπου σε ερημική τοποθεσία, παλιό νταμάρι, φέρεται οι αδίστακτοι δολοφόνοι να έκαψαν και να πέταξαν τη σορό του.

 

 

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση