1ο και 17ο Δημοτικά Σχολεία Λαμίας: Οι φετινοί πρεσβευτές του προγράμματος «Safe Water Sports»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 15:56 1ο και 17ο Δημοτικά Σχολεία Λαμίας: Οι φετινοί πρεσβευτές του προγράμματος «Safe Water Sports»

Σήμερα στις 18:00, θα γίνει διαδικτυακά η βράβευση.

Το 1ο και το 17ο Δημοτικά Σχολεία της Λαμίας επιλέχτηκαν πρεσβευτές για την επικοινωνία του προγράμματος ασφαλούς Κολύμβησης «Safe Water Sports».

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είναι από τα σχολεία που συμμετείχαν και πραγματοποίησαν τις περισσότερες δραστηριότητες του εκπαιδευτικού προγράμματος, κερδίζοντας έτσι τη διάκριση αυτή για τη φετινή χρονιά, μαζί με 15 επιπλέον Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία από της υπόλοιπες Περιφέρειες της Ελλάδας και την Κύπρο.

"Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την επιτυχία αυτή και ακόμα περισσότερο ικανοποιημένοι για την ευχάριστη ενημέρωση και εκπαίδευση των μικρών μας μαθητών της Γ΄ και της Δ΄ τάξης πάνω στο πολύ σοβαρό θέμα της ασφάλειας στη θάλασσα και την πισίνα.

Αναλαμβάνουμε με χαρά τον ρόλο που μας αποδίδεται για ενημέρωση και των υπόλοιπων σχολείων της περιφέρειάς μας.

Ευχαριστούμε θερμά του ανθρώπους στο πρόγραμμα Safe Water Sports που εργάζονται δημιουργικά για τα παιδιά μας και μας παρέχουν τόσο πολύτιμο υλικό, προσαρμοσμένο κατάλληλα για την ηλικία τους."

Η βράβευση όλων των σχολείων ήταν προγραμματισμένη για το διήμερο 26 – 27  Σεπτεμβρίου στον χώρο του Πλωτού Μουσείου Νεράιδα στη μαρίνα του Φλοίσβου.

Εξαιτίας των εκτάκτων μέτρων προστασίας θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως, με τους υπευθύνους του προγράμματος να βρίσκονται στον ίδιο χώρο και του υπεύθυνους εκπαιδευτικούς στα σπίτια τους, μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Σήμερα, λοιπόν, Παρασκευή 9 Οκτωβρίου και ώρα 18:00  θα συντονιστούμε και θα παρακολουθήσουμε την εκδήλωση, με την συμμετοχή σημαντικών προσώπων του χώρου της εκπαίδευσης και τους εκπροσώπους από όλα τα διακριθέντα σχολεία.

Τα σχολεία μας θα εκπροσωπήσουν οι κ. Τάσση Παρασκευή (πληροφορικός στα 1ο και 17ο Δ.Σ.), η κ. Σφέτσα Γιώτα (γυμνάστρια στο 1ο Δημοτικό,2019-20) και ο κ. Μπουλαλάς Γιάννης (γυμναστής στο 1ο και 17ο Δημοτικά Σχολεία, 2019-20), που ήταν και οι υπεύθυνοι του προγράμματος.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση ζωντανά στο επίσημο κανάλι του οργανισμού Safe Water Sports στο YouTube σήμερα στις 18:00:

Safe Water Sports

Ευχαριστούμε πολύ τους διοργανωτές για την ιδιαίτερη τιμή που μας κάνουνε!

Δείτε το παρακάτω βίντεο παρουσίασης του προγράμματος:

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση