Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Θήβας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 12:47 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Θήβας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Θήβας, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης οδοστρώματος.

Ειδικότερα, από την Τρίτη 13 έως και την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου από τις 07:00 έως τις 19:00 κάθε ημέρας, θα ισχύσουν τα ακόλουθα:

  • Τρίτη 13 Οκτωβρίου: Ολικός αποκλεισμός του νότιου τμήματος του δεξιού παράπλευρου. Κατά το ανωτέρω διάστημα, η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω παράκαμψης στο παράπλευρο οδικό δίκτυο και της άνω διάβασης του αυτοκινητοδρόμου στο 84,4ο χλμ, με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων.
  • Τετάρτη 14 και Πέμπτη 15 Οκτωβρίου: Αποκλεισμός της ράμπας εισόδου με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Θήβας με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου στον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Ριτσώνας) από όπου θα εισάγονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.