Σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις η Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών Φθιώτιδος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 19:01 Σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις η Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών Φθιώτιδος

Στη ριζική αναβάθμιση των εγκαταστάσεων της πρώην Υπηρεσίας Εγγείων Βελτιώσεων (τ. Νομαρχίας Φθιώτιδας), προχώρησε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να μεταστεγάσει τη Διεύθυνση Επικοινωνιών και Μεταφορών της Π.Ε. Φθιώτιδας.

Πρόκειται για ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, οι οποίες αναβαθμίστηκαν εξ΄ ολοκλήρου και εκσυγχρονίστηκαν για την οργάνωση και λειτουργία της υπηρεσίας, των συνθηκών εργασίας του προσωπικού και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.  

Παράλληλα, με την αξιοποίηση του κτιριακού συγκροτήματος, η  Π.Ε. Φθιώτιδας  εξοικονομεί 4.457,77 ευρώ μηνιαίως, από τα μισθώματα του ακινήτου που στεγαζόταν η Υπηρεσία. Η νέα έδρα της Υπηρεσίας Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Φθιώτιδας βρίσκεται στο τέρμα της οδού Παπαποστόλου, στη Λαμία.

 «Με την μετεγκατάσταση της Διεύθυνσης Επικοινωνιών και Μεταφορών της Π.Ε. Φθιώτιδας, σε ιδιόκτητο κτίριο, προσφέρουμε καλύτερη υπηρεσιακή λειτουργία για το προσωπικό, τους εξυπηρετούμενους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας. Παράλληλα, εξοικονομούμε πόρους. Χρήματα των πολιτών που οφείλουμε να διαχειριζόμαστε με χρηστότητα και αποτελεσματικότητα.» , δήλωσε σχετικά ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός

Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας τόνισε: «Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συνεχίζει να υλοποιεί προτάσεις που συμβαδίζουν με την καλυτέρευση των υπηρεσιών προς τους πολίτες της. Η Π.Ε. Φθιώτιδας αξιοποιεί έναν ιδιόκτητο χώρο και τον μετατρέπει σε μια σύγχρονη και λειτουργική υπηρεσία.»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com