Στο Νοσοκομείο Λαμίας μία ακόμη ηλικιωμένη με κορωνοϊό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 09:58 Στο Νοσοκομείο Λαμίας μία ακόμη ηλικιωμένη με κορωνοϊό

Εξιτήριο για τον 57χρονο ταξιτζή…

Ένα ακόμη περιστατικό covid-19 αντιμετωπίζει από τα ξημερώματα της Τρίτης το Νοσοκομείο Λαμίας.

Σε αρκετή σοβαρή κατάσταση διακομίστηκε από το Νοσοκομείο της Λιβαδειάς η 88χρονη γυναίκα από την Αλίαρτο που διαγνώστηκε με κορωνοϊό και ανακοινώθηκε την Κυριακή από τον ΕΟΔΥ.

Αν και η κλινική της εικόνα ήταν ανησυχητική έχοντας και καρδιολογικά προβλήματα, εντούτοις αντέδρασε καλά στην αγωγή και προς το παρόν έμεινε για νοσηλεία στο πέτρινο κτίριο, μαζί με τα υπόλοιπα περιστατικά covid-19.

Το ευχάριστο είναι ότι ο 57χρονος ταξιτζής μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας στο πέτρινο κτίριο μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του όπου και θα συνεχίσει την καραντίνα. Σε καραντίνα θυμίζουμε ότι βρίσκεται ήδη και η οικογένειά του.

Αντίθετα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο η 82χρονη από τη δυτική Φθιώτιδα, με την κατάστασή της να χαρακτηρίζεται σταθερή.

Την ίδια ώρα στη ΜΕΘ covid-19 του ΓΝ Λαμίας βρίσκεται διασωληνωμένος ο σύντροφός της αλλά και ένας ακόμη 65χρονος από τη Λαμία.

Υπενθυμίζουμε τέλος ότι τις τελευταίες ημέρες στη Φθιωτική πρωτεύουσα επισήμως επιβεβαιώθηκαν από τον ΕΟΔΥ μόνο δύο κρούσματα που αντιστοιχούσαν σε ζευγάρι 66 ετών.

Το περιστατικό της 64χρονης με κορωνοϊό που είχε χρεωθεί από τον Οργανισμό στην Κάτω Τιθορέα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, δε μένει στην περιοχή αλλά μόνιμα στην Αθήνα και έχει καιρό να επισκεφτεί το Δήμο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση