Σημαντικά έργα για το Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας στο «Αντώνης Τρίτσης»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 22:40 Σημαντικά έργα για το Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας στο «Αντώνης Τρίτσης»

Είναι ο πρώτος Δήμος της Φθιώτιδας που κατέθεσε δύο ώριμα έργα στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Με γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του πολίτη και εκμεταλλευόμενος άμεσα το Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών, ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας έχει σε ώριμο στάδιο δύο σημαντικά έργα.

Μάλιστα το ένα εξ αυτών "Βελτίωση των υποδομών και της διαχείρισης ύδρευσης Αμφίκλειας, Κ. Τιθορέας και Ελάτειας του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας" προϋπολογισμού 6.936.503,23€ (προ Φ.Π.Α.), έχει ήδη υποβληθεί για χρηματοδότηση στην Πρόσκληση ΑΤ01, στον Άξονα Προτεραιότητας "Περιβάλλον" με τίτλο " Υποδομές Ύδρευσης".

Επίσης, στη Συνεδρίαση της επόμενης Οικονομικής Επιτροπής (16/10), είναι προς έγκριση η υποβολή μίας ακόμη πρότασης στην Πρόσκληση ΑΤ09, στον Άξονα Προτεραιότητας "Πολιτική Προστασία - Προστασία της Δημόσιας Υγείας - Τεχνική Βοήθεια" με τίτλο "Ωρίμανση έργων και δράσεων για την υλοποίηση του Προγράμματος" για το έργο: "Μελέτες κτιρίων του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας" προϋπολογισμού 580.177,98€ (με Φ.Π.Α.).

«Παραμένοντας σε εγρήγορση και ετοιμότητα θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια, ώστε να κερδίσουμε το στοίχημα και να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους δημότες μας και την ανάπτυξη της περιοχής μας», σημειώνει η Δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση