Σήμανση του εθνικού και επαρχιακού δικτύου της Π.Ε. Ευρυτανίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 09:18 Σήμανση του εθνικού και επαρχιακού δικτύου της Π.Ε. Ευρυτανίας

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συνεχίζει τις συντηρήσεις στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα, αυτή τη φορά με τη συντήρηση της σήμανσης του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας.

Η σχετική σύμβαση του έργου  «Σήμανση- Ασφάλιση Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Ευρυτανίας», που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, προϋπολογισμού 1.070.052,04 ευρώ από πιστώσεις του Π.Δ.Ε. της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, προβλέπει την  τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας,  πινακίδων  σήμανσης, πληροφοριακών και ρυθμιστικών  πινακίδων, πινακίδων κινδύνου και καθρεπτών  οδικής κυκλοφορίας. Επίσης, προβλέπει την επιδιόρθωση των κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας, την τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων καθώς και διαγράμμιση σημαντικού τμήματος του οδικού δικτύου στους Δήμους Καρπενησίου και Αγράφων.

«Η βελτίωση της οδικής ασφάλειας, η αντιμετώπιση ελλείψεων στη σήμανση και η συντήρησή τους περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, στις παρεμβάσεις που θα ξεκινήσουν σύντομα στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της ΠΕ Ευρυτανίας. Φροντίζουμε για δρόμους απόλυτα ασφαλείς», δήλωσε σχετικά ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας Άρης Τασιός από την πλευρά του τόνισε: «Με την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, νοικοκυρεύουμε ακόμη περισσότερο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της περιοχής μας, με το πλήθος των πληροφορικών πινακίδων και των πινακίδων σήμανσης που πρόκειται να τοποθετηθούν, ενώ παράλληλα αναβαθμίζουμε σημαντικά την ασφάλεια του.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com