Και επίσημα Διοικητής στο ΓΝ Λαμίας ο Ανδρέας Κολοκυθάς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 08:05 Και επίσημα Διοικητής στο ΓΝ Λαμίας ο Ανδρέας Κολοκυθάς

Το ΦΕΚ διορισμού του…

Το Νοσοκομείο Λαμίας επισήμως και με ΦΕΚ έχει Διοικητή.

Όπως είχαμε γράψει από την προηγούμενη εβδομάδα, με απόφαση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια και του υφυπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, νέος Διοικητής του ΓΝ Λαμίας αναλαμβάνει ο παλιός Αναπληρωτής Διοικητής Ανδρέας Κολοκυθάς.

Ο διορισμός του κ. Κολοκυθά δημοσιεύθηκε στο Φύλλο 856 Τεύχος ΥΟΔΔ της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως που κυκλοφόρησε σήμερα Τετάρτη 14 Οκτωβρίου.

Η απόφαση ήταν φυσικά προγενέστερη και συγκεκριμένα από 9/10/2020, όταν και τυπικά είχε λήξει η υπόθεση Διοικητής και το όνομα του κ. Κολοκυθά είχε προκριθεί παρά τα αρκετά εσωκομματικά σενάρια. Μια υπόθεση που κυκλοφόρησε στα πολιτικά γραφεία πλέον των 4 μηνών και με δεδομένο ότι η πρώτη αξιολόγηση από την αρμόδια Επιτροπή έγινε στα τέλη Μαΐου και η δεύτερη ένα μήνα αργότερα!

Η υποψηφιότητα του κ. Κολοκυθά είχε ενισχυθεί το διάστημα του πρώτου κύματος της πανδημίας όταν χωρίς Διοικητή (παραίτηση Χατζημαργαρίτη) και με «υπηρεσιακό» ΔΣ, κατάφερε να διαχειριστεί μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Πλέον αναλαμβάνει έχοντας ως Αναπληρωτή Διοικητή τον νεοδιορισμένο Γιώργο Καραβάνα.

Ο διορισμός του νέου Διοικητή - όπως και του Αναπληρωτή του - είναι τριετής.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση