Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπαράζ διαρρήξεων το βράδυ σε μαγαζιά της Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 19:42 Μπαράζ διαρρήξεων το βράδυ σε μαγαζιά της Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Η κάμερα αποκάλυψε τους «ποντικούς»…

Όχι ένα, δύο ή τρία, αλλά τέσσερα μαγαζιά διέρρηξαν ή προσπάθησαν να διαρρήξουν δύο άνδρες, πιθανότατα Ρομά, τα ξημερώματα της Πέμπτης (15/10) σε κεντρικό δρόμο της Λαμίας.

Συγκεκριμένα οι δύο δράστες σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας, διέρρηξαν to Μεζαδοπωλείο "Ναός της Γεύσης" στα φανάρια της οδού Αβέρωφ, σπάζοντας το κεντρικό παράθυρο, αφού πρώτα απέτυχαν να παραβιάσουν τη γυάλινη πόρτα.

Αναστάτωσαν το χώρο, χωρίς όμως να αφαιρέσουν κάτι, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη που μίλησε στην κάμερα του LamiaReport.

Δείτε τι μας είπε:

Οι δύο δράστες πριν ή μετά από τη συγκεκριμένη διάρρηξη, είχαν επιχειρήσει να εισέλθουν σε τρία ακόμη καταστήματα και συγκεκριμένα σε κομμωτήριο, σχολή οδηγών και εμπορικό κατάστημα, που βρίσκονται πλησίον του οβελιστηρίου, χωρίς όμως επιτυχία.

Στο κομμωτήριο μάλιστα έσκαψαν τα πλακάκια προκειμένου να απελευθερώσουν την κλειδαριά, χωρίς όπως σημειώσαμε επιτυχία.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας ανέλαβε την υπόθεση φροντίζοντας να παρθούν δακτυλικά αποτυπώματα και υλικό από κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στη συγκεκριμένη οδό και σε κάθετους αυτής.

Οι μαγαζάτορες πάντως είναι στα όριά τους και ζητούν περισσότερες περιπολίες και προστασία, προκειμένου να μη φτάσει να χρειαστεί να πάρουν εκείνοι το νόμο στα χέρια τους.

Δείτε φωτογραφίες: