Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Σε καραντίνα 15 ποδοσφαιριστές τοπικής ομάδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 08:34 Λαμία: Σε καραντίνα 15 ποδοσφαιριστές τοπικής ομάδας

Αναβολή στον Κυριακάτικο αγώνα με τη Δίβρη…

Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην περιοχή της Λαμίας, δεν άφησε ανεπηρέαστο το κομμάτι του αθλητισμού.

Από τα θετικά τεστ που επιβεβαιώθηκαν την Τετάρτη (14/10) το βράδυ, στους αστυνομικούς της ΔΑ Φθιώτιδας, ο ένας αγωνίζεται στην ποδοσφαιρική ομάδα της Θύελλας Μεγάλης Βρύσης που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας.

Ο συγκεκριμένος παίκτης αγωνίστηκε κανονικά στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πελασγιακό, ενώ συμμετείχε και στην προπόνηση της Δευτέρας που σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ είναι και η κρίσιμη ημερομηνία ώστε να καταστεί μεταδοτικός.

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ θα μπουν σε καραντίνα 14 ημερών μόνο όσοι προπονήθηκαν τη Δευτέρα και η υποχρέωση αφορά 15 ποδοσφαιριστές από το σύνολο 45 δελτίων που έχει η ομάδα της Μεγάλης Βρύσης.

Για τις εξελίξεις, ενημερώθηκε η διοργανώτρια ΕΠΣΦ προκειμένου να αναβληθεί ο προγραμματισμένος για την Κυριακή 18 Οκτωβρίου (16:00’) αγώνας της Β’ Τοπικής μεταξύ Δίβρης και Θύελλας Μεγάλης Βρύσης.

Σημειώνουμε ότι κανείς άλλος παράγοντας της Λαμιώτικης ομάδας δεν υποχρεούται σε καραντίνα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ όμως στο πλαίσιο της καλύτερης αντιμετώπισης του θέματος και για την προστασία της Δημόσιας Υγείας οι άνθρωποι που είναι κοντά στο σωματείο - χωρίς να έχουν συμπτώματα - υπεβλήθησαν ήδη σε μοριακό τεστ με τα αποτελέσματα να βγαίνουν αρνητικά.