Βρήκαν το δράστη που τραυμάτισε τα παιδάκια στο σχολικό λεωφορείο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 08:25 Βρήκαν το δράστη που τραυμάτισε τα παιδάκια στο σχολικό λεωφορείο

Είχε πετάξει πέτρα και είχε σπάσει το οπίσθιο παρμπρίζ…

Από την Ασφάλεια Λιβαδειάς δεν άργησε να ταυτοποιηθεί ο δράστης της αδιανόητης επίθεσης με πέτρα σε βάρος σχολικού λεωφορείου ιδιωτικού παιδικού σταθμού, που είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ - ευτυχώς - τραυματισμό δύο νηπίων.

Πρόκειται για 30χρονο Έλληνα που προσήχθη την Τετάρτη (14/10) το βράδυ και ομολόγησε την πράξη του, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, ο οποίος δε συνελήφθη αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο, πρωινές ώρες της 12-10-2020, επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και φορώντας προστατευτικό κράνος, εκσφενδόνισε πέτρα στο οπίσθιο παρμπρίζ του εν κινήσει σχολικού λεωφορείου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά στο κεφάλι, δύο από τα παιδιά που επέβαιναν σε αυτό.

Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομείο της περιοχής, όπου αφού τους παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική φροντίδα, αποχώρησαν.

Οι άμεσες έρευνες και το ενδιαφέρον των αστυνομικών της Ασφάλειας, έφερε άμεσα αποτελέσματα με την ταυτοποίηση του δράστη που σύμφωνα με το ρεπορτάζ αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση