Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 21:14 Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας

Με οκτώ θέματα στην ημερήσια διάταξη, συνεδριάζει στο δημοτικό Κατάστημα στην Κάτω Τιθορέα, κεκλεισμένων των θυρών, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Σύμφωνα με την 25η πρόσκληση της Δημάρχου και Προέδρου της Επιτροπής Αθανασίας Στιβακτή, στα θέματα που θα συζητηθούν είναι και η αποδοχή των όρων για το Πρόγραμμα «Αντώνης τρίτσης» και συγκεκριμένα στο πλαίσιο «Ωρίμανση έργων και δράσεων για την υλοποίηση του Προγράμματος» και υποβολής πρότασης για χρηματοδότηση της πράξης ''Μελέτη κτιρίων του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας''.

Αναλυτικά:

ΘΕΜΑ 1ο: Περί ανάκλησης της αριθμ. 142/2020 ΑΟΕ και εισήγησης οικονομικής επιτροπής για ανάκληση της αριθμ. 93/2020 ΑΔΣ

ΘΕΜΑ 2ο: Περί εισήγησης οικονομικής επιτροπής για αποδοχή χρηματοδότησης και αναμόρφωσητροποποίηση πρ/σμού οικον. έτους 2020 (Ασφαλτοστρώσεις δημοτικών δρόμων)

ΘΕΜΑ 3ο: Περί εισήγησης Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή χρηματοδότησης του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας του Ν. Φθιώτιδας για την πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες (ΣΑΕ 055) και αναμόρφωση τρ/ση πρ/σμού οικον. έτους 2020

ΘΕΜΑ 4ο: Περί εισήγησης Οικονομικής Επιτροπής για αναμόρφωση – τροποποίηση πρ/σμού οικον. έτους 2020 (Επιχορήγηση μελετών από Ταμείο Παρ/κών & Δανείων)

ΘΕΜΑ 5ο: Περί εισήγησης Οικονομικής Επιτροπής για αναμόρφωση – τροποποίηση πρ/σμού οικον. έτους 2020

ΘΕΜΑ 6ο: Περί έγκρισης του 2ου Α.Π.Ε. του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ Δ.Ε. ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΚΑΙ Δ.Ε. ΤΙΘΟΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΕΛΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2017-2018 (Α΄ ΦΑΣΗ)»

ΘΕΜΑ 7ο: Περί αποδοχής των όρων της ΠΡΌΣΚΛΗΣΗΣ ΑΤ09 ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ‘’ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ’’, ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: «Πολιτική Προστασία-Προστασία της Δημόσιας Υγείας-Τεχνική Βοήθεια», ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Ωρίμανση έργων και δράσεων για την υλοποίηση του Προγράμματος» και υποβολής πρότασης για χρηματοδότηση της πράξης '' Μελέτη κτιρίων του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας''.

ΘΕΜΑ 8ο: Περί έγκρισης του πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Αποκατάσταση λειτουργίας Παντορροΐκού Αγωγού Αμφίκλειας

Προσαρμοσμένη αναζήτηση