Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιος Βουλευτής της Φθιώτιδας αναγνωρίζει τις ευθύνες του κόμματός του για τη ΛΑΡΚΟ από το βήμα της Βουλής;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 07:50 Ποιος Βουλευτής της Φθιώτιδας αναγνωρίζει τις ευθύνες του κόμματός του για τη ΛΑΡΚΟ από το βήμα της Βουλής;

«Το τι έγινε και το τι γίνεται στη ΛΑΡΚΟ, το γνωρίζουμε καλά...», σημείωσε ο Βουλευτής, ανεβαίνοντας στο βήμα της Βουλής χθες βράδυ.

Ο λόγος για τον Βουλευτή Φθιώτιδας, Θέμη Χειμάρα, ο οποίος με απόλυτη ειλικρίνεια, σχολίασε τη σημερινή κατάσταση της ΛΑΡΚΟ και τις κινήσεις της Κυβέρνησης, για να πετύχει ένα θετικό αποτέλεσμα, τόσο για τους εργαζόμενους, όσο και για τη βιωσιμότητα της εταιρείας.

«Δεν πρέπει να φοβόμαστε να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες των πράξεών μας. Ακόμη και αν αυτές οι ευθύνες δεν μας βαρύνουν προσωπικά, αλλά αφορούν τον πολιτικό μας φορέα...», τόνισε ο Βουλευτής. Ο ίδιος, παραδέχθηκε πως στην πλάτη της ΛΑΡΚΟ και των εργαζομένων της, στήθηκαν πολιτικές καριέρες από όλες τις κυβερνήσεις, τονίζοντας όμως στη συνέχεια, ότι πρέπει να μπει μία οριστική τελεία.

«Είναι ο μόνος τρόπος να σώσουμε την πολύπαθη εταιρεία. Να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητά της. Το προσωπικό της ΛΑΡΚΟ είναι αξιόλογο, έμπειρο και ικανό να ανταπεξέλθει  στη νέα εποχή της εταιρείας...», υπογράμμισε στο τέλος ο Θέμης Χειμάρας.

Δείτε το βίντεο: