Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πέθανε από κορωνοϊό η Πρόεδρος των Παλαιοχωριτών Αμφίκλειας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 07:53 Πέθανε από κορωνοϊό η Πρόεδρος των Παλαιοχωριτών Αμφίκλειας

Πάλεψε άνισα με την ασθένεια για 15 ημέρες σε Νοσοκομείο της Αθήνας - Το αντίο της Δημάρχου Αμφίκλειας - Ελάτειας στην αξιαγάπητη Νίτσα…

Μία από τις ακούραστες εργάτριες, του εθελοντισμού και της προσφοράς η Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Παλαιοχωριτών Δωριέων, Λαμπρινή Νούσση - Γεωργοπούλου έφυγε την Κυριακή (18/10) από τη ζωή, χτυπημένη από το νέο κορωνοϊό.

Η αξιαγάπητη «Νίτσα» για όλον τον κόσμο, ήταν από τα πλέον δραστήρια άτομα συμμετέχοντας στα κοινά φθάνοντας μέχρι το αξίωμα της Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών στο Δήμο Αιγάλω, ενώ από το 2006 ήταν Πρόεδρος στο Σύλλογο Παλαιοχωριτών, «αφήνοντας καθαρό το στίγμα της στο αγαπημένο της χωριό», όπως γράφει ο καλός της φίλος Ανδρέας Πιλάλης στη σελίδα του Συλλόγου.

«…Στο διάστημα αυτής της θητείας σου μαζί με μια καλή ομάδα συνοδοιπόρων, το Παλαιοχώρι γνώρισε ωραίες στιγμές στον πολιτισμό, στη λαϊκή παράδοση, στον αθλητισμό, στην προστασία του Καλλίδρομου και σε έργα ουσίας μέσα απο τις δράσεις του συλλόγου.

Αισιόδοξη, κοινωνική, αγαπητή στους συγχωριανούς,γελαστή με αστείρευτο χιούμορ, ενωτική στις δυσκολίες, δίκαια προπάντων και με ανεξάντλητες δυνάμεις προσφοράς.

Ο αναπάντεχος θάνατός σου μας γέμισε με θλίψη, το κενό μεγάλο και δυσαναπλήρωτο...

Δύσκολες οι συνθήκες που βιώνουμε εν μέσω πανδημίας, δύσκολο και το τελευταίο κατευόδιο εκ μέρους των φίλων και συναγωνιστών σου απο το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Δωρικής γης και του Αϊ-Γιώργη που θα σε σκεπάσει, απ' όπου θα αγναντεύεις τις ομορφιές του κάμπου, τη Γκιώνα και τον Παρνασσό!

Οι συνοδοιπόροι σου στο Σύλλογο Παλαιοχωριτών θα σε αγαπάμε και θα σε θυμόμαστε..

Λαμπρινή θα μας λείψεις γιατί πάνω απ' όλα ήσουν ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Δύναμη και κουράγιο στα αγαπημένα σου παιδιά Κωστή και Γιάννη και στον αξιαγάπητο σύντροφο της ζωής σου Δημήτρη!»

Συγκινητικό και το αντίο της Δημάρχου Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασίας Στιβακτή:

«Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα τη Νίτσα μας, την Πρόεδρο του Συλλόγου Απανταχού Παλαιοχωριτών.

Επρόκειτο για έναν υπέροχο άνθρωπο, δοτικό, χαμογελαστό, πάντα πρόσχαρο και πρόθυμο να προσφέρει στον τόπο και στους συνανθρώπους της. Η ανιδιοτελής αγάπη της για το Παλαιοχώρι χαρακτήρισε τη συνολική κοινωνική της δράση, ενώ η ευγένεια και η αξιοπρέπεια συνόδευαν το κάθε της βήμα.

Η Νίτσα μας "έφυγε" από τον Covid-19. Πάλεψε με τον ιό της πανδημίας αλλά νικήθηκε, γεγονός που μαρτυρά ότι η ασθένεια είναι εδώ και συνεχώς εξαπλώνεται, καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς των αρνητών της.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της. Καλό Παράδεισο αγαπημένη μας Νίτσα!»