Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νεκρός άνδρας μετά από παράσυρση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 10:22 Νεκρός άνδρας μετά από παράσυρση

Το πρωί της Τρίτης μπροστά στη Χαλυβουργία Βελεστίνου…

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν 46χρονο άνδρα, που άφησε την τελευταία του πνοή μετά από μοιραία παράσυρση, ενώ προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο, μπροστά από τη Χαλυβουργία Βελεστίνου.

Ήταν 7.10 σήμερα το πρωί, όταν ο άνδρας, που ήταν οδηγός νταλίκας, προσπάθησε να διασχίσει το παράδρομο της εθνικής οδού, ακριβώς μπροστά από τη Χαλυβουργία Βελεστίνου, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο – πιθανόν ο οδηγός δεν τον είδε, λόγω του ότι ήταν ακόμη νύχτα – και να τραυματιστεί βαρύτατα.

Εργαζόμενοι στη βιομηχανία κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ, στο σημείο πήγε κινητή μονάδα με γιατρό, αλλά ήτα ήδη αργά, καθώς ο άτυχος 46χρονος ξεψύχησε και η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Ο άτυχος 46χρονος καταγόταν από τον Αλμυρό και το τελευταίο διάστημα εργαζόταν ως οδηγός νταλίκας, που μετέφερε σκραπ στη Χαλυβουργία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τροχαία Βόλου συνέλαβε τον οδηγό του αυτοκινήτου που παρέσυρε τον 46χρονο, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και είναι ηλικίας 22χρονών.

Πηγή: magnesianews.gr