Αλλάζει όψη το γήπεδο της Θήβας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 15:54 Αλλάζει όψη το γήπεδο της Θήβας

Έργο από το ΠΔΕ της Περιφέρειας Στερεάς για την αντικατάσταση του υπολειπόμενου τάπητα…

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Στερεάς ελλάδας Φάνη Σπανό και το δήμαρχο Θηβαίων Γιώργο Αναστασίου, η προγραμματική σύμβαση για το έργο «Αντικατάσταση υπολειπόμενου τάπητα στίβου του Δημοτικού Σταδίου Θήβας (β’ φάση)», προϋπολογισμού 490.000 € από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Το έργο αφορά στην αντικατάσταση του υπολειπόμενου τάπητα του στίβου στις δύο στροφές, στο ημικύκλιο και στον χώρο των αλμάτων του Δημοτικού Σταδίου Θήβας. 

«Προχωράμε στον εκσυγχρονισμό των αθλητικών υποδομών του  Δημοτικού Σταδίου Θήβας, ένα έργο που εντάχθηκε στην προηγούμενη αυτοδιοικητική θητεία και υλοποιείται σήμερα. Στόχος μας να παραδώσουμε το γρηγορότερο στους δημότες και τα σωματεία, ένα στάδιο κατάλληλο για τη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών συναντήσεων», δήλωσε σχετικά ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

Αντίστοιχα, ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου τόνισε: «Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό για την προώθηση του σημαντικού αυτού έργου, που συμβάλλει στην αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού μας Σταδίου, με στόχο αυτές να καταστούν περισσότερο ασφαλείς και λειτουργικές για τους χρήστες και πολύ περισσότερο για τους αθλητές μας, ώστε να προετοιμάζονται σωστά για τη συμμετοχή τους σε αγώνες. Παράλληλα, το έργο αυτό ανοίγει τον δρόμο για τη ανάληψη διοργανώσεων στίβου, πανελλήνιας εμβέλειας, που  προϋποθέτουν σύγχρονες υποδομές, ασφαλείς και με αντοχή στον χρόνο. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ευδοκιμεί η αγαστή συνεργασία των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης και συγκλίνουν οι στόχοι μας, μεταξύ των οποίων και η προώθηση και υποστήριξη του αθλητισμού».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση