Καλά τα νέα για το Μητροπολίτη που έπεσε θύμα τροχαίου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 11:31 Καλά τα νέα για το Μητροπολίτη που έπεσε θύμα τροχαίου

Η επίσκεψη του Φθιώτιδος Συμεών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλεύεται…

Νικητής από τη μεγάλη δοκιμασία που περνά, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε ανήμερα του Αγίου Λουκά (18/10) στην είσοδο της Λαμίας, φαίνεται ότι θα βγει ο Μητροπολίτης ΓΟΧ Δημητριάδος Φώτιος, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας.

Ο Σεβασμιώτατος αποσωληνώθηκε και έχει πλέον κανονικά επαφή με το περιβάλλον, χάρη στους γιατρούς του Νοσοκομείου που αντιμετώπισαν με επιτυχία τους βαρύτατους τραυματισμούς του σε μηριαίο και θώρακα.

Το C4 που οδηγούσε έπεσε με δύναμη στην τσιμεντένια κολόνα του παραδρόμου, λίγο πριν την ΠΕΛ,  με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια. Απεγκλωβίστηκε από τους πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο και με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στη ΜΕΘ.

Δείτε και βίντεο από το σημείο του τροχαίου:

Το πρωί της Τρίτης (20/10) τον τραυματισμένο Μητροπολίτη ΓΟΧ επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών, προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για την κατάσταση της υγείας του. Το ενδιαφέρον του Σεβασμιώτατου για την πορεία της υγείας του τραυματισμένου Μητροπολίτη ήταν έκδηλο, όπως και το ενδιαφέρον του για τον νοσηλευόμενο 15χρονο μαθητή που υπέστη ανακοπή στο σχολείο του λίγες ημέρες νωρίτερα.

Η παρουσία του «ήταν ένα μήνυμα συμπαράστασης, αγάπης και προσευχής», όπως είπε ζητώντας συνεργασία από τους πολίτες και τήρηση των μέτρων αυτοπροστασίας και κοινωνικής αποστασιοποίησης προκειμένου να επιτρέψουμε στους λειτουργούς της υγείας να κάνουν τη δουλειά τους ήσυχοι και απερίσπαστοι.

«Θα ήθελα με αυτή την ευκαιρία να στείλω ένα μήνυμα σε όλους τους παλαιοημερολογίτες αδελφούς που βρίσκονται στην Φθιώτιδα: Έχω πάρα πολύ καλή διάθεση και η καλή μου διάθεση να είναι ένας λόγος, για να ερχόμαστε πιο κοντά και όχι για να πηγαίνουμε πιο μακρυά. Να μην θεωρηθεί η καλή μου διάθεση ποτέ ως αδυναμία, αλλά ως ελκτική δύναμη», ανέφερε ο Σεβασμιώτατος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση