Δήλωση της Χαρίκλειας Ζησίμου σύζ. Ηλία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 16:37 Δήλωση της Χαρίκλειας Ζησίμου σύζ. Ηλία

Διαβάστε δήλωση με την οποία διευκρινίζει ότι δεν έχει σχέση με το όνομα που παρουσιάζεται στην καταγγελία με τα «χρυσά βοσκοτόπια» της περιοχής του Δομοκού…

ΔΗΛΩΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Σε πρόσφατα δημοσιεύματα, τα οποία αφορούν κοινοτικές ενισχύσεις και μισθώσεις βοσκοτόπων στις κτηματικές περιφέρειες Αγόριανης και Μακρυρράχης Δομοκού, καθώς και Αγίας Παρασκευής Λαμίας, μεταξύ των άλλων, αναφέρεται και το ονοματεπώνυμο ΖΗΣΙΜΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ του Γεωργίου.

Εξαιτίας αυτού, έχει δημιουργηθεί σύγχυση, με αποτέλεσμα αρκετός αριθμός συμπολιτών να θεωρεί ότι αναφέρονται στο όνομά μου.

Για τον λόγο αυτό  δ η λ ώ ν ω  ό τ ι , ουδεμία απολύτως σχέση έχω με το εν λόγω θέμα, ούτε και οποιοδήποτε μέλος της οικογένειάς μου και δ ι ε υ κ ρ ι ν ί ζ ω  ό τ ι ,  τα ακριβή στοιχεία της ταυτότητός μου είναι ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ συζ. ΗΛΙΑ ΖΗΣΙΜΟΥ, το γένος Δημητρίου Ζογλοπίτη, κάτοικος Δ.Δ. Αγίας Παρασκευής Λαμίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com