Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τρεις συλλήψεις με διάφορα ναρκωτικά στο ημερήσιο δελτίο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 18:52 Τρεις συλλήψεις με διάφορα ναρκωτικά στο ημερήσιο δελτίο

Τρεις Έλληνες υπήκοοι συνελήφθησαν την Τρίτη (20/10) σε περιοχές της Εύβοιας.

Αρχικά το πρωί στα Λουτρά Αιδηψού συνελήφθη άνδρας από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, καθώς πάνω του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης, σε μορφή βράχου.

Αργότερα το μεσημέρι στο Μαντούδι συνελήφθη μία Ελληνίδα από αστυνομικούς του οικείου Αστυνομικού Τμήματος, καθώς βρέθηκαν στη κατοχή της και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης, σε μορφή βράχου, καθώς και (5) δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Τέλος το απόγευμα της ίδιας μέρας στη Χαλκίδα, στα χέρια των αστυνομικών της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας ακόμη άνδρας για ναρκωτικά.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στη κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Την προανάκριση στις παραπάνω υποθέσεις διενήργησαν αντίστοιχα, το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, το Αστυνομικό Τμήμα Μαντουδίου και το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.