Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων με δύο τραυματίες (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 09:02 Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων με δύο τραυματίες (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Σύγκρουση δύο ΙΧΕ και αγροτικού…

Τροχαίο ατύχημα συνέβη γύρω στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης (21/10/2020), στον δρόμο Καρδίτσας – Τρικάλων λίγο πριν το Ριζοβούνι.

Δείτε βίντεο:

Συγκεκριμένα δυο επιβατικά Ι.Χ. και ένα αγροτικό αυτοκίνητο συγκρούστηκαν μεταξύ τους, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι οδηγοί, του αγροτικού και του ενός Ι.Χ..

Κατά την σύγκρουση το αγροτικό αυτοκίνητο ανετράπη στο οδόστρωμα, ενώ το ένα εκ των δυο Ι.Χ. ξέφυγε από το δρόμο και έπεσε σε παρακείμενο χαντάκι με θάμνους.

Το τρίτο Ι.Χ. παρέμεινε στο δρόμο και ο οδηγός του είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KarditsaLive.Net, διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν Τροχαία και Πυροσβεστική Υπηρεσία με την τελευταία να επιχειρεί με δυο οχήματα και πέντε άνδρες. Η κυκλοφορία διεκόπη για πάνω από μια ώρα.

Οι πυροσβέστες με εργαλεία απεγκλώβισαν σε σύντομο χρόνο τον ηλικιωμένο οδηγό του τουμπαρισμένου αγροτικού, ο οποίος εκείνη την ώρα επικοινωνούσε κανονικά με το περιβάλλον.

Ο επίσης μεγάλης ηλικίας οδηγός του αυτοκινήτου που βρέθηκε εκτός δρόμου βγήκε μόνος του έξω και ανέβηκε στο δρόμο.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας όπου και νοσηλεύονται.

Επί του οδικού άξονα Καρδίτσας – Τρικάλων είχαν σχηματιστεί μεγάλες ουρές οχημάτων (άνω του 1 χλμ) που περίμεναν με υπομονή να ολοκληρωθεί η διαδικασία απομάκρυνσης των τρακαρισμένων αυτοκινήτων και να καθαριστεί  το οδόστρωμα από διάφορα σπασμένα αντικείμενα.