Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κρούσμα και στο 5ο Γυμνάσιο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 08:08 Κρούσμα και στο 5ο Γυμνάσιο Λαμίας (ΦΩΤΟ αρχείου)

Καθηγήτρια το επιβεβαιωμένο περιστατικό. Θετικοί μαθητές στον κορωνοϊό από άλλα σχολεία της Λαμίας. Ποια Τμήματα σχολείων ανέστειλαν τη λειτουργία τους...

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Πέμπτης (22/10) στο 5ο Γυμνάσιο Λαμίας, όταν ανακοινώθηκε στους μαθητές ότι το σχολείο κλείνει για απολύμανση, καθώς καθηγήτριά του διαγνώσθηκε με κορωνοϊό.

Η γυναίκα βρισκόταν σε καραντίνα από τη Δευτέρα, ως στενή επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος και ανακοινώθηκε ως θετική αργά το βράδυ της Τετάρτης.

 Βάσει πρωτοκόλλου αναστέλλεται η λειτουργία (από 20/10) του Γ2 Τμήματος του 5ου Γυμνασίου στο οποίο είχε διδάξει 48 ώρες νωρίτερα, ενώ το σχολείο έκλεισε για προληπτική απολύμανση.

Και μαθητές

Θυμίζουμε ότι βάσει των ιχνηλατήσεων που έφεραν νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχει ανακοινωθεί η αναστολή λειτουργίας για 14 ημέρες των τμημάτων Β3 στο 6ο ΓΕΛ Λαμίας, η Β’ Τάξη στο 20ο Δημοτικό και το 1ο Τμήμα του 26ου Νηπιαγωγείου.

Πάνω από 500 άτομα σε καραντίνα

Με τα 8 νέα κρούσματα που καταγράφηκαν χθες στη Φθιώτιδα, φθάσαμε στα 34 ενεργά κρούσματα στο νομό, χωρίς να αποκλείεται ο αριθμός αυτός τις επόμενες ώρες να αυξηθεί, ενώ περισσότερα από 500 άτομα είναι σε καραντίνα και οι στενές επαφές των ασθενών ιχνηλατούνται.