Πέταξε την κάλτσα με τα κοσμήματα για να ξεφύγει από τους αστυνομικούς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 08:33 Πέταξε την κάλτσα με τα κοσμήματα για να ξεφύγει από τους αστυνομικούς

Συνελήφθη «ποντικός» μετά από κλοπή σε σπίτι ηλικιωμένης…

Άμεση σύλληψη ενός άνδρα που είχε διαρρήξει το πρωί του Σαββάτου (24/10) σπίτι ηλικιωμένης στη Λίμνη Ευβοίας για να κλέψει, είχαμε από αστυνομικούς του οικείου ΑΤ.

Ο συλληφθείς, παραβίασε παράθυρο του σπιτιού και από το εσωτερικό του αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα. Κατά την απομάκρυνσή του όμως από τον «τόπο του εγκλήματος», έγινε αντιληπτός από τους περιπολούντες αστυνομικούς και στην προσπάθεια του να ξεφύγει πέταξε στους θάμνους μία κάλτσα, που όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς περιείχε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων. Κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην παθούσα.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, μαζί με τέσσερις (4) ακόμη συνεργούς του τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται, ενέχονται στη διάπραξη μίας ακόμη κλοπής από οικία στη συγκεκριμένη περιοχή.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες της 18-10-2020, είχαν παραβιάσει την πόρτα άλλου σπιτιού αφαιρώντας από το εσωτερικό του χρηματικό ποσό και διάφορα κοσμήματα.

Σημειώνεται ότι ο δράστης των παραπάνω κλοπών έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση