Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Οδηγοί προσοχή στη μονοδρόμηση της Λεωφόρου Ελευθερίας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 11:14 Λαμία: Οδηγοί προσοχή στη μονοδρόμηση της Λεωφόρου Ελευθερίας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Από σήμερα τα λεωφορεία χωρίς οδηγό…

Πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 για τα λεωφορεία χωρίς οδηγό του προγράμματος FABULOS στην πόλη της Λαμίας και συγκεκριμένα στην οδό Ελευθερίας, τα οποία θα λειτουργούν δοκιμαστικά για τις επόμενες 50 εργάσιμες ημέρες.

Οι ώρες που θα κινούνται είναι από 10.00-13.00 & 17.00-20.00 και συγκεκριμένα στο βόρειο ρεύμα της Λεωφόρου Ελευθερίας προς την οδό Άρη Βελουχιώτη, αναστροφή στην οδό Βελουχιώτη και επιστροφή στην Αφετηρία μέσω του νοτίου ρεύματος της Λεωφόρου Ελευθερίας.

Για την απρόσκοπτη κίνησή τους ο Δήμος Λαμιέων με αποφάσεις του ΔΣ προχώρησε στην καθιέρωση αποκλειστικής γραμμής για τα λεωφορεία και σε μονοδρόμηση των δύο ρευμάτων της Λεωφόρου Ελευθερίας από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Δημοκρατίας έως την οδό Άρη Βελουχιώτη.

Το ρεύμα κυκλοφορίας βόρεια της υφιστάμενης νησίδας θα κινείται με κατεύθυνση από την οδό Σανταρόζα προς την οδό Άρη Βελουχιώτη (δυτικά), ενώ το ρεύμα νότια της νησίδας θα κινείται από την οδό Άρη Βελουχιώτη και ανατολικά προς την Λεωφ. Δημοκρατίας.

Για την ενημέρωση των πολιτών μέχρι να συνηθίσουν την καινούρια σήμανση, το πρωί της Δευτέρα βρέθηκαν άνθρωποι του Δήμου, δίνοντας οδηγίες σε διερχόμενους οδηγούς.

Δείτε το βίντεο: