Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκλογές στο Σύλλογο Τριτέκνων Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 22:39 Εκλογές στο Σύλλογο Τριτέκνων Φθιώτιδας

Οι εκλογές για την ανάδειξη επταμελούς Δ. Σ, τριμελούς Ελεγκτικής Επιτροπής και εκπροσώπων για την Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών με τρία τέκνα Ελλάδος, ήταν να πραγματοποιηθούν την Κυριακή 25 Οκτωβρίου για τα μέλη του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδιά Φθιώτιδας.

Σημειώνεται ωστόσο ως τελική ημερομηνία διεξαγωγής του - λόγω μη απαρτίας την 1η Κυριακή - η 1η Νοεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. έως 18:00 μ.μ στο χώρο του γραφείου τους (οδός ΚΥΠΡΟΥ 87, 1ος όροφος, στο κτίριο της πρώην Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης).

Τα μέλη θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να είναι οικονομικά ενήμεροι για το έτος 2020.

«Λόγω των ιδιαιτέρων υγειονομικών συνθηκών και σεβόμενοι την ανάγκη προστασίας της δημόσιας υγείας, δεν θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση αλλά θα διεξαχθούν μόνο οι εκλογές. Ο απολογισμός έργου του Δ. Σ. θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας και στα κοινωνικά δίκτυα και σε κάθε πρόσφορο ενημερωτικό μέσο. Ο οικονομικός απολογισμός και ο ισολογισμός καθώς και το πρακτικό οικονομικού ελέγχου της Ελεγκτικής Επιτροπής θα βρίσκονται στο γραφείο του Συλλόγου στην διάθεση όλων των μελών προς ενημέρωση ανά πάσα στιγμή», αναφέρουν επίσης στην ανακοίνωσή τους.

Όσοι ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι μπορούν να θέσουν την υποψηφιότητά τους για το Δ. Σ. ή για την Ελεγκτική Επιτροπή ή ως εκπρόσωποι στην Ομοσπονδία συμπληρώνοντας την ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ στο γραφείο του Συλλόγου τις ώρες και τις ημέρες λειτουργίας των γραφείων μέχρι και την Πέμπτη 29  Οκτωβρίου και ώρα 20.00.

Σημειώνεται ότι κατά την προσέλευση των μελών για την ψηφοφορία είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και η τήρηση των αποστάσεων.