Οικονομική το μεσημέρι στα Καμένα Βούρλα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 09:10 Οικονομική το μεσημέρι στα Καμένα Βούρλα

Κεκλεισμένων των θυρών...

Με 20 θέματα στην ημερήσια διάταξη, συνεδριάζει το μεσημέρι (13:00’) της Τρίτης 27 Οκτωβρίου 2020, στο ∆ηµοτικό Κατάστηµα (αίθουσα συνεδριάσεων) η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Η συνεδρίαση σύμφωνα και με την πρόσκληση του Δημάρχου και Προέδρου της Γιάννη Συκιώτη, θα πραγµατοποιηθεί κεκλεισµένων των θυρών, στο πλαίσιο των μέτρων και την ανάγκη περιορισµού της διάδοσης του νέου κορωνοϊού.

Τα θέματα:

1. Έγκριση της αριθµ. 8582/14-10-2020 απόφασης ∆ηµάρχου µε θέµα «Προσφυγή στη διαδικασία της διαπραγµάτευσης χωρίς προηγούµενη δηµοσίευση, συγκρότηση της Επιτροπής ∆ιαπραγµάτευσης σύµφωνα µε το άρθρο 32 παρ. 2γ και 32α του Ν. 4412 και πρόσκληση σε περιορισµένο αριθµό οικονοµικών φορέων για την επιλογή αναδόχου µε τη διαδικασία του κατεπείγοντος για την κατασκευή του έργου µε τίτλο «Επισκευή αγωγού µεταφοράς λυµάτων Καµένων Βούρλων»

2. Έγκριση της αριθµ. 8642/15-10-2020 απόφασης ∆ηµάρχου µε θέµα «Απ’ ευθείας ανάθεση του έργου µε τίτλο «Επισκευή αγωγού µεταφοράς λυµάτων Καµένων Βούρλων, µε τη διαδικασία του κατεπείγοντος»

3. Πρόταση εξωδικαστικής επίλυσης διαφοράς ιδιώτη – οµόρρυθµης εταιρείας µε την επωνυµία «ΧΑΤΖΗΣ ∆. και ΣΙΑ Ο.Ε» που εδρεύει στα Καµένα Βούρλα

4. Εισήγηση Οικονοµικής Επιτροπής προς το ∆ηµοτικό Συµβούλιο επί της πρότασης εξώδικου συµβιβασµού της ετερόρρυθµης εταιρείας µε την επωνυµία «ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε.»

5. Ορισµός πληρεξούσιου δικηγόρου (υπόθεση πυροτεχνηµάτων στην ∆ηµοτική Ενότητα Μώλου)

6. Ορισµός πληρεξούσιου δικηγόρου (υπόθεση Ντότσια Φώτιου)

7. Ορισµός πληρεξούσιου δικηγόρου (κατάθεση παρέµβασης στο Συµβούλιο της Επικρατείας για την ονοµασία ΚΑΛΑΜΑΤΑ της ποικιλίας ελιάς καλαµών)

8. Ορισµός πληρεξούσιου δικηγόρου ( αίτηση ακύρωσης της εταιρείας ΒΑΣΙΛΗΟΣ ΑΕ)

9. Ορισµός πληρεξούσιου δικηγόρου (αγωγή της εταιρείας ΚΑΡΚΑΝΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΕ)

10.Ορισµός πληρεξούσιου δικηγόρου (αγωγή των Γιωρκίας Παπά και Χριστίνας Ξηρογιάννη)

11.Ορισµός δικαστικού επιµελητή για την επίδοση εγγράφων

12.Εξειδίκευση έγκριση των δαπανών και ψήφιση πίστωσης για έξοδα πολιτιστικών δραστηριοτήτων του ∆ήµου Καµένων Βούρλων

13. Έγκριση απολογιστικών στοιχείων Γ΄ τριµήνου 2020

14. 6 η Αναµόρφωση και τροποποίηση του προϋπολογισµού , του ετήσιου σχεδίου δράσης και του τεχνικού προγράµµατος του οικονοµικού έτους 2020.

15.Έγκριση 1ου πρακτικού διενέργειας διαγωνισµού «Προµήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Αγίου Κων/νου»

16.Έγκριση 1ου πρακτικού (ΠΡΑΚΤΙΚΟ Ι) της Επιτροπής ∆ιαγωνισµού του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισµού µε τίτλο «Προµήθεια και τοποθέτηση εξοπλισµού για την αναβάθµιση παιδικών χαρών του ∆ήµου Καµένων Βούρλων»

17.Έγκριση 3ου πρακτικού (ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΙΙΙ) της Επιτροπής ∆ιαγωνισµού του Ανοιχτού Ηλεκτρονικού ∆ιαγωνισµού µε τίτλο «Προµήθεια δύο χωµατουργικών µηχανηµάτων εκσκαφέων- φορτωτών µε συνοδευτικό εξοπλισµό του ∆ήµου Καµένων Βούρλων»

18.Έγκριση 3ου πρακτικού (ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΙΙΙ) του Ηλεκτρονικού ∆ιαγωνισµού µε τίτλο «Προµήθεια ενός (1) απορριµµατοφόρου οχήµατος τύπου πρέσας χωρητικότητας 16 κ.µ.(m3)»

19.Λήψη απόφασης για έγκριση της αριθµ. 24/2020 µελέτης του Τµήµατος της Τεχνικής Υπηρεσίας και υποβολή της πρότασης µε τίτλο : «Αναβάθµιση επτά (7) παιδικών χαρών του ∆ήµου Καµένων Βούρλων», προϋπολογισµού 212.083,40 ευρώ (µε Φ.Π.Α. 24%) στο Μέτρο 2 του χρηµατοδοτικού προγράµµατος του Πράσινου Ταµείου «∆ράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου 2020- Άξονας Προτεραιότητας 1: Αστική Αναζωογόνηση(Β΄ πρόσκληση)

20.Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης ανοικτού, ηλεκτρονικού και διεθνούς διαγωνισµού της προµήθειας µε τίτλο «Προµήθεια υλικών για αναβάθµιση αθλητικών χώρων ∆ήµου Καµένων βούρλων- Υποέργο 1 «Προµήθεια Φυσικού Προκαλλιεργηµένου Χλοοτάπητα και Αποστραγκιστικού ∆ικτύου για τα Γήπερα Ποδοσφαίρου Καµένων Βούρλων και Καινούργιου»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση